De nieuwsbrief met leuke tips en ideeën voor een dagje uit of weekendje weg.
Kunt u de nieuwsbrief niet lezen? Klik dan hier voor de webversie.

 
Dagje uit of weekendje weg plannen? Bel
088-5405805

Bezoek Kerststad Valkenburg en overnacht op een kasteel in Doenrade
Jaarlijks wordt er een super leuke kerstmarkt georganiseerd in Valkenburg, op een bijzondere locatie; in de gemeentegrot! Doe dit jaar uw kerstaankopen op een unieke plek! Overnacht vervolgens op een prachtig kasteel in Doenrade. Verscholen in een groen dal en omgeven door landerijen en bossen. Dit unieke rijksmonument uit de 12e eeuw biedt een uniek decor voor zowel de toeristische als zakelijke gast. Beleef het ultieme kasteelgevoel of ontdek de prachtige omgeving.
Kom genieten en shoppen in Zuid-Limburg!

 

4-daags Oud & Nieuw met oudjaarsbuffet en Live Muziek in Zeeland
Vier dit jaar oud en nieuw op een bijzonder plekje in Nederland, aan het Veerse meer in het plaatsje Arnemuiden. U verblijft in een van de stijlvolle hotelkamers. Geniet in dit luxe 4-sterren hotel van een feestelijke shared dining proeverij met sfeervolle live muziek! De jaarwisseling wordt natuurlijk gevierd met bubbels, oliebollen en een toost! Na een heerlijke nachtrust geniet u van een uitgebreid nieuwjaarsontbijt met bubbels. Met de stad Middelburg vlakbij, bent u hier aan het juiste adres voor een paar dagen luxe in Zeeland.
Vier oud & nieuw aan het Veerse Meer!

2-daags wildarrangement in een sfeervolle herberg in de Achterhoek
Wild eten in de Achterhoek is een oude traditie en het wildseizoen is weer begonnen! U geniet op deze sfeervolle locatie van een uitmuntend 4-gangen wilddiner. 's Ochtends geniet u van een heerlijk Achterhoeks ontbijt. Het hotel is gelegen in Bronkhorst en heeft een fijne ambiance. Bronkhorst is het kleinste stadje van Nederland! U kunt een bezoekje brengen aan de Veluwe als u met de Bronkhorsterveer de rivier oversteekt. 
Geniet van een verrukkelijk wilddiner!

 

2-daagse kerstaanbieding aan zee met diner en live muziek op 26 december
Vier Kerstmis aan het strand in Egmond aan zee, in een groot 4-sterrenhotel met enorm veel faciliteiten! Maak winterse strandwandelingen en geniet 's avonds van een gezellige avond in de feestzaal die helemaal in kerstsfeer is ingericht. De huisband speelt sfeervolle live muziek en u geniet van een feestelijk kerstbuffet, met onbeperkt drankjes! Verwen uzelf op 2e kerstdag met dit fantastische kerstarrangement!
Uitwaaien aan zee tijdens kerst!

Afmelden

 
https://www.nieuwsreport.nl/cgi-bin/dada/mail.cgi/t/EcRKQsGeTceFUfe6jaTUUFihREOJ7aNoQkWiSfXJ/