Nyhedsbrev fra EDC

Læs mere

Nu kan pensionister bo i sommerhuset hele året

 
 

Reglerne for hvornår pensionister må bebo deres sommerhus hele året er blevet ændret. Det kan føre til en kraftig stigning i sommerhussalget og en helt ny type købere.

Tidligere skulle der 8 års ejerskab af sommerhuset til, inden man kunne opnå tilladelse til at bebo det hele året, men fremover kan den gives allerede efter bare et års ejerskab.

Se billeder fra byfesten

Gjøl #elskerbyen

 
 

Nordjyske Gjøl vandt i oktober sidste år EDC’s konkurrence ’Vi elsker vores by’ med en præmie på 100.000 kr. til et festligt arrangement. Byen engagerede en stor del af indbyggerne, hvor man på de sociale medier skulle dele billeder og beskrivelser af sin by under hashtagget #elskerbyen.

Præmien gik til en stor idræts- og sommerfest i weekenden 10.-12. juni, hvor der bl.a. blev afholdt fodboldkampe, kunstfernisering, cirkus workshop, børnediskotek, borgerbal og endda et lokumsræs. Arrangementet var en stor succes, og EDC ønsker endnu engang tillykke med præmien.

Artikel fra BO BEDRE

 
 
 
 

5 tips til det lille badeværelse

Det er ikke os alle, som ligger inde med et badeværelse med masser af plads. Få fem uundværlige tips til, hvordan du indretter dit lille baderum bedst muligt.

5 tips til det lille badeværelse

Hvorfor fejrer vi Sankt Hans?

 
 

Sankt Hans aften er - ligesom juleaften - et levn fra hedenske skikke, hvor man fejrede vinter- og sommersolhverv. Sankt Hans er det fordanskede helgennavn for Johannes Døberen, som blev født den 24. juni. Kristne missionærer brugte siden de gamle skikke til at udbrede kristendommen.

Tidligere troede man, at midsommernatten var fyldt med magiske naturkræfter - både gode og onde. Ilden blev opfattet som ondtafværgende, og sankthansbålet skulle helst tændes med ild lavet helt fra bunden for at skræmme hekse og onde ånder væk. Bålene tændes torsdag aften den 23. juni rundt om i hele landet.

hus

Få friske øjne på din boligøkonomi

Bankskifte, rådgivning om lån eller finansiering af ny bolig? Drøft dine muligheder med en af vores finansielle samarbejdspartnere.

Flere muligheder med EDC

 
 
Læs mere

Via vores samarbejdspartner Gjensidige Forsikring kan vi tilbyde dig en række attraktive forsikringer, så du er godt dækket, når uheldet er ude.

Læs mere

Skal du leje en feriebolig, eller er du interesseret i mulighederne for at udleje dit sommerhus? Se hvad Feriepartner Danmark kan gøre for dig.

Er dine informationer opdaterede?

 
 

John Do
Adresse: John Do, 6800 Varde
Telefon: 12345678
E-mail: newsletter@newslettercollector.com

Senest solgte boliger i i Varde

 
 
Nøddelunden 10
Vestergade 23A, st. th.
Sletten 119
Banehaven 5
Gyvellunden 40

Din lokale ejendomsmægler

EDC Varde, Torvet 4, 6800 Varde, Telefon 75221933


Henrik Sylvestersen

Henrik Sylvestersen

Ejendomsmægler/valuar MDE

Telefon: 76767654

E-mail: hsy@edc.dk

EDC Varde
Besøg EDC Varde