De Zonnekoning laadt elektrische materieel op locatie
Bouwmachines
Online versie
Mainimage
10% aanbestedingen vraagt om duurzaam
(advertorial)
alt
DE NIEUWE GIANT G2300 X-TRA HD
Compact ontworpen met indrukwekkende prestaties: de G2300 is uitgerust met een 4-cilinder Kubota-motor met 1500cc én hoog koppel. 8-Tons assen zorgen voor voldoende tractie en een trekkracht van 25.000N. Met een kiplast van 2.260 kg is de G2300 X-TRA HD klaar voor het zware werk.
De Zonnekoning laadt elektrisch materieel op locatie
Royal Reesink, waartoe onder ander de Kemp Groep en Hans van Driel behoren, introduceert in samenwerking met ontwikkelaar GEOS (Green Energy on Site) een mobiele stroomopwekker om op locatie elektrisch materieel op te laden.
Lees verder >
(advertorial)
alt
Snelle diagnose met Jaltest
Bent u veel tijd kwijt aan het uitvoeren van machinediagnoses? Met Jaltest Diagnostics krijgt u met één systeem inzicht in storingen en de onderhoudsbehoefte van alle verschillende merken en typen machines. Zo kunt u snel storingen oplossen en onderhoud uitvoeren.
Liebherr breidt serie telescoopkranen uit met LTR 1040
Liebherr heeft de LTR 1040 geïntroduceerd. De rupstelescoopkraan kan worden beschouwd als een lichtgewicht versie van de 60 tons LTR 1060 telescoop op rupsen. Het is mogelijk om de LTR 1040 desgewenst te upgraden naar een LTR 1060.
Lees verder >
Van den Heuvel ontwikkelt modulaire lijn MultiPurpose funderingsmachines
Van den Heuvel Werkendam ontwikkelde een eigen lijn modulair opgebouwde MultiPurpose-machines, die breed inzetbaar zijn bij variërende funderingswerkzaamheden, zoals boren, drukken, trillen en heien.
Lees verder >
Kobelco breidt in 50-ton klasse uit met twee nieuwe modellen
Continue innovatie heeft geleid tot de introductie van de nieuwste generatie Kobelco-machines. De nieuwe SK500LC-11 en de grotere SK530LC-11 bieden meer snelheid en krachtigere prestaties, grotere betrouwbaarheid en eenvoudiger onderhoud, geavanceerde ergonomie en ultramodern design.
Lees verder >
Bouwmachines
Onbeperkt toegang tot BouwMachines.nl

Wil je onbeperkt toegang tot alle artikelen op BouwMachines.nl én het magazine digitaal lezen? Kies dan nu voor BouwMachines Online.

Een jaar BouwMachines Online kost slechts € 9,90 per maand!
Volg ons op social media
facebook Linkedin Twitter Instagram

Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright