Extra voordelig een tweedehands camera scoren? Dit is jouw moment!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
 
10% korting op al onze tweedehandsartikelen!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 

10% KORTING
OP TWEEDEHANDS

 
Profiteer nu van 10% korting op al onze tweedehandsproducten. Maak gebruik van deze deal op ons gehele tweedehandsaanbod. Wees er snel bij, want de actie is maar geldig tot en met 25 september.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

NIEUWE
RELEASES

 
 
 
 

DJI ACTION 3

 
Met de nieuwe DJI Osmo Action 3 wordt het vastleggen van je avonturen nóg makkelijker. Dankzij zowel horizontale als verticale bevestiging, touchscreens voor volledige controle en doorbraken op het gebied van bestendigheid tegen kou, waterdichtheid en batterijduur is de Osmo Action 3 de ideale partner wanneer je op avontuur gaat.
 
 
 
 
 
 
 

GOPRO HERO 11

 
Maak kennis met de nieuwe GoPro Hero 11 action cam. Film, livestream of vlog erop los. Geniet van 5.3K video van professionele kwaliteit. De GoPro heeft een nieuwe krachtige beeldsensor en HyperSmooth 5.0-videostabilisatie met Horizon Lock. Fotografeer in 27 megapixels en deel jouw beelden razendsnel via social media.

Wil je nog meer ruimte besparen? Geniet van ongelooflijke videoprestaties in een kleiner en lichter ontwerp met de GoPro Mini 11. Ga ermee op pad. Met één druk op de knop kun je al aan de slag.
 
 
 
 
 
 
 

FUJIFILM X-H2

 
De Fujifilm X-H2 is een APS-C systeemcamera, ideaal voor de foto- en videograaf die professionele en hoogwaardige content wilt produceren. De X-H2 is uitgerust met de X-Trans CMOS 5 HR beeldsensor. Met deze sensor schiet je beelden in hoge 40,2 megapixel resolutie en kun je dankzij het verbeterde algoritme voor beeldverwerking altijd rekenen op een hoge beeldkwaliteit.
 
 
 
 
 
 
 

ELKE WEEK
DE BESTE AANBIEDINGEN

 
Iedere week hebben wij de beste aanbiedingen voor jou opgesteld. Op deze pagina vind jij de beste deals voor camera's, video, objectieven, accessoires en meer. Bekijk onze top hieronder, of bekijk alle deals op de pagina.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

DE VOORDELEN VAN
KAMERA EXPRESS

 
  • Kamera Express
    Altijd de scherpste prijzen
  • Kamera Express
    Klantwaardering 9.1
  • Kamera Express
    13 winkels in Nederland en 9 in België
 
 

Wat vond je van deze e-mail?

 
VALUE   VALUE   VALUE
 
© Kamera Express 2022