+ Brownies met miso-karamel
delicious.
Simpel & snel
Zalmfilet in tomatensaus met opperdoezer ronde

Opperdoezer ronde vindt Janneke een van de lekkerste aardappelsoorten van Nederlandse bodem. Ze zijn niet makkelijk te schillen, dus laat ze vooral in hun jas zitten. Gelukje: dat geeft extra veel smaak!

delicious.
Zoet, zout, bitter, umami
Brownies met miso-karamel en tahini

Precies zoals we een brownie hebben willen: gooey en druipend van de gezouten miso-karamel en tahini, met de stevige smaak van pure chocolade. Dit recept heeft het allemaal. Zie daar maar eens vanaf te blijven!

delicious.juni
Zon op je bord!

Het is (bijna) zomer, dus brengen we je de zon op je bord! Van een simpel & snel BBQ-menu tot zomercocktails met chorizo-bitterballen en de allerbeste borrelplanken. En heb je na de borrel geen ruimte meer voor een hoofdgerecht? Maak dan een dessert met vers seizoensfruit. Borrelhapjes en toetjes: meer heb je niet nodig om de zon op je bord te proeven. Heerlijk!

Bestel het juni-nummer nú in de webshop (gratis verzending binnen NL) en krijg 'm z.s.m. thuisgestuurd. Of koop 'm in de winkel.

delicious.
delicious.
Doet 't goed met zo'n beetje alles!
54x recepten met garnalen in de hoofdrol

Fancy aangekleed of simpel en snel: een garnaal kan altijd. Een van de grootste voordelen van koken met garnalen is dat ze razendsnel gaar zijn. Hierdoor is het een perfect ingredient voor een snelle, doordeweekse maaltijd. 

delicious.
Vegan Vietnamees
Bánh mì met tofoe & wortel-sesamsalade

In de top 10 broodjes die we elke week wel willen eten: bánh mì. Deze Vietnamese baguette barst uit zijn voegen van smaak. De naam komt uit het Vietnamees, waar “bánh” brood of gebak betekent, en “mì” een afkorting is van het Franse woord “pain de mie”, ofwel witbrood.

delicious.
Geef je binnenkort een feestje?
31x verjaardagsnacks, want wie jarig is trakteert!

Wat we willen op een verjaardag: snacks, en dan het liefst zonder al te veel moeilijkdoenerij. Zo blijft er genoeg tijd over om zelf te genieten van het feest. Geslaagde formule, toch?

delicious.
Lekker likeurtje
10 recepten met limoncello voor de citroenliefhebber

Nu je thuis als een echte Italiaan zelf limoncello hebt gebrouwen, is het tijd voor stap twee: recepten met limoncello maken. Want de citroenlikeur is veel te lekker om alleen te nippen na het eten.

delicious.
In samenwerking met Lidl
4x bakrecepten met groente en fruit uit het seizoen

Iedereen is gek op zelfgemaakt zoet, toch? Bak spinazie-muffins met chocolade of sluit je diner af met een haver-crumble. Succes gegarandeerd én helemaal passend bij het seizoen.

Wat vind jij van onze nieuwsbrief?
Ja, leuk! Positief Negatief Kan beter
Volg delicious. ook op
delicious. - Instagram delicious. - Facebook delicious. - Twitter delicious. - YouTube delicious. - Podcast
Copyright © 2024 Roularta Media Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden