Heb je er weleens bij stilgestaan dat je per week al snel twee uur op de wc zit? Wel zo fijn (en hygiënisch!) als het toilet lekker fris is. Maar laten we eerlijk zijn: niemand wil urenlang bezig zijn met het poetsen van het kleinste kamertje. Gelukkig hoeft het schoonmaken van je wc niet veel tijd te kosten: met deze 10 handige tips krijg je je wc in een mum van tijd blinkend schoon! ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

Bekijk online versie

Populairste artikelen van 18-09-2024

Schoonmaken

🚽 10 tips om je wc snel schoon te krijgen

Heb je er weleens bij stilgestaan dat je per week al snel twee uur op de wc zit? Wel zo fijn (en hygiënisch!) als het toilet lekker fris is. Maar laten we eerlijk zijn: niemand wil urenlang bezig zijn met het poetsen van het kleinste kamertje. Gelukkig hoeft het schoonmaken van je wc niet veel tijd te kosten: met deze 10 handige tips krijg je je wc in een mum van tijd blinkend schoon!

Lees verder
Schoonmaken

Glashelder: de 5 beste tips om snel en simpel je ramen te lappen

Ramen lappen is misschien niet je favoriete klus, maar het resultaat is altijd de moeite waard. Schone ramen laten meer licht binnen, geven je huis een frisse uitstraling en zorgen ervoor dat je volop kunt genieten van het uitzicht. Gelukkig hoeft dit geen tijdrovende taak te zijn. Met deze vijf slimme tips zijn je ramen in een handomdraai weer schoon!

Lees verder
Domotica

Waar voor je geld: 5 slimme deursloten van max 375 euro

Bij ID.nl zijn we dol op kwaliteitsproducten waar je niet de hoofdprijs voor betaalt. Een paar keer per week speuren we binnen een bepaald thema naar zulke deals. Zoek je voor jouw woning een betaalbaar slim deurslot? Vandaag hebben we vijf interessante producten voor je gespot.

Lees verder
Isoleren

Gevel impregneren: dit zijn de voordelen en nadelen

Je gevel impregneren is een slimme manier om de buitenmuren van je huis te beschermen tegen vocht en vuil. Tegelijkertijd blijft de uitstraling van je woning langer behouden. Het impregneren van de gevel klinkt als een voor de hand liggende keuze, maar het is belangrijk om ook de tegenargumenten te bekijken. Daarom bespreken we in dit artikel de belangrijkste voordelen en nadelen.

Lees verder
Televisie

Consumenten testen: de Hisense 55U7NQ MiniLED televisie

Kwaliteit hoeft niet duur te zijn. Dat heeft Hisense al keer op keer bewezen, en met de 55U7NQ wordt opnieuw een duit in het zakje gedaan. De Hisense 55U7NQ is een gloednieuwe MiniLED-tv die je game-, film- en audio-ervaring naar een hoger niveau tilt. Het Review.nl Testpanel heeft de tv uitgebreid getest. Hun ervaringen lees je in dit artikel.

Lees verder

ASUS ExpertBook B9 OLED: vederlicht, razendsnel en uiterst mobiel - Partnerbijdrage

Zakelijke gebruikers stellen nogal wat eisen aan hun laptop. Zo zijn een lichtgewicht behuizing en lange accuduur een must, zodat je moeiteloos op verschillende plekken kunt werken. Snelle computercomponenten en een helder scherm komen goed van pas als je streeft naar optimale productiviteit. Al deze kenmerken zijn verenigd in de ASUS ExpertBook B9 OLED.

De populairste prijsdalers geselecteerd door Kieskeurig.nl

Samsung Galaxy Watch Ultra (LTE, 47mm) - € 582,00 (13% korting)

Bekijk nu

LG OLED55B36LA - € 879,00 (12% korting)

Bekijk nu

Philips PowerPro Expert PowerPro Expert FC9744/09 Stofzuiger zonder zak - € 174,99 (13% korting)

Bekijk nu

Mogelijk gemaakt door:


Consumenten testen: de Hisense 55U7NQ MiniLED televisie - Partnerbijdrage

Kwaliteit hoeft niet duur te zijn. Dat heeft Hisense al keer op keer bewezen, en met de 55U7NQ wordt opnieuw een duit in het zakje gedaan. De Hisense 55U7NQ is een gloednieuwe MiniLED-tv die je game-, film- en audio-ervaring naar een hoger niveau tilt. Het Review.nl Testpanel heeft de tv uitgebreid getest. Hun ervaringen lees je in dit artikel.

Zo weet je wanneer het tijd is om je meterkast te vervangen

Een nieuwe meterkast staat vaak niet hoog op het verlanglijstje van huiseigenaren. Toch is het belangrijk om erbij stil te staan of het de huidige installatie nog wel voldoet aan de veiligheidsnormen en je (toekomstige) wensen. Hoe weet je of het tijd is om je meterkast te vervangen? Wij leggen het je uit in dit artikel.

Ring Battery Video Doorbell - Nog handiger en veiliger

Dat videodeurbellen ontzettend handige apparaten zijn, betekent niet dat ze al volledig zijn uitontwikkeld. De Ring Battery Video Doorbell is een gloednieuwe slimme deurbel die de 'gewone' tweede generatie van de Video Doorbell gaat vervangen. We kijken naar de nieuwe functies en naar wat je er verder allemaal mee kunt.

Eerste kennismaking | De compacte Hyundai Inster is krankzinnig ruim

Het moet de auto worden die volledig elektrisch rijden voor iedereen toegankelijk maakt: de Hyundai Inster. Deze nieuwkomer strijdt met auto's als de Dacia Spring en Citroën ë-C3, maar dan wel op geheel eigen wijze. Hyundai zet in op innovatie, technologie en vooral een slim en opvallend ruim interieur. Irwin van InstaAutoVlog mocht alvast even kennismaken.

Vierwielaandrijving geeft Nissan Ariya e-4ORCE nieuwe energie

De Nissan Ariya is nu zo'n twee jaar op de markt, maar met slechts 1300 registraties blijft hij ver achter bij concurrenten als de Tesla Model Y (27.000) en de Skoda Enyaq (18.000). Om te zien of de vierwielaandrijving het verschil kan maken, testte Irwin van InstaAutoVlog de Nissan Ariya e-4ORCE.

Consumenten testen: de Hisense 65U8NQ MiniLED

Televisies zijn tegenwoordig bijna allemaal slim, maar er zijn tv's die daar nog een schepje bovenop doen. Een voorbeeld daarvan is de Hisense 65U8NQ, die niet alleen alle slimme opties heeft die je op een smart-tv verwacht, maar ook over krachtige AI-functies beschikt. We vroegen het Review.nl Testpanel om de Hisense 65U8NQ eens goed onder de loep te nemen. De resultaten vind je in dit artikel.

Reshift Digital B.V  © 2023 ID.nl
Nijverheidsweg 18 2031 CP Haarlem

Niet langer mails ontvangen? Afmelden