Lees in deze nieuwsbrief onder meer alles over de nieuwe Giant TCR, deze week door Giant gelanceerd.
Fiets
10 tips om sterker dan ooit aan het fietsseizoen te beginnen

Voor je het weet staan er weer mooie toertochten of wedstrijden voor de deur. Van squatten en krachttraining tot het doen van de ruitenwisser: met deze tien tips begin je het nieuwe fietsseizoen sterker en fitter dan ooit.

Fiets
Fiets de Podcast over het klassieke voorjaar

Luister naar aflevering 66 van Fiets de Podcast. We gaan de goede kant van het jaar op. De dagen worden langer, een vleugje lentegeur terwijl je stampend de pedalen rondtrapt. Ja fietsers, onze tijd is aangebroken. Daarom een volle aflevering, van hak op de tak, demarrages gegarandeerd. Want overal is het koers!

Fiets
Giant TCR, Generatie X

Giant presenteerde donderdag de 10e generatie TCR racefiets, naar eigen zeggen lichter, stijver en aerodynamischer dan ooit. Lees op onze site alles over de nieuwe fiets.

Fiets
Visma trekt de aandacht

Voor wielervolgers op social media was het maandag een mooie dag. Niemand raakte uitgepraat over de nieuwe Giro Aerohead 2.0 tijdrithelm, opvallend in meerdere opzichten. 

Fiets
Fietsevenementen in maart

We gaan de goede kant van het jaar op. De dagen worden langer en het is aftellen tot de zomertijd. Het fietsseizoen is nu echt begonnen en de maand maart heeft een flink aanbod van fietsevenementen! We hebben er zeven geselecteerd. Of het nu race, gravel of mountainbike is, onze selectie biedt voor elk wat wils. Waar wil jij aan de start staan en met wie?

Fiets
Megamo Silk 08

Megamo, een Spaans merk dat in 1987 in Girona werd opgericht, beweert dat het zeer competitieve fietsen levert voor dito prijzen. Of die claim hout snijdt? Dat testen we met de Megamo Silk 08. "Als je met de handjes los fietst, gaat-ie echt kaarsrecht vooruit, superstabiel."

Fiets
Moeizame seizoenstart

De volgende vraag werd ingestuurd. ‘Al vanaf eind oktober heb ik nauwelijks gefietst. Ik begin mijn nieuwe seizoen voor mijn gevoel vanaf nul. De trainingen lopen dan vaak voor geen meter. Hoe ga ik om met die frustratie?’

Fiets
Fysiologisch voordeel

De afgelopen jaren werd een aantal prominente ultra-evenementen gewonnen door vrouwen. Zijn dit uitzonderingen, of is er sprake van een fysiologisch voordeel dat vrouwen hebben ten opzichte van mannen?

Fiets
Seizoengids en Klassiekers 2024 van Procycling

Bij de start van het nieuwe seizoen is Procycling meteen op de afspraak en mee in de eerste waaier. Met een complete seizoengids bomvol interviews, reportages, achtergrondverhalen en uitgebreid aandacht voor de voorjaarsklassiekers. Topsprinter Jasper Philipsen – de zegekoning van vorig jaar – vertelt over de sleutelpersonen in zijn leven. Olav Kooij, donderdag weer succesvol, is de rising star van het spurtgilde en kijkt reikhalzend uit naar zijn grote ronde-debuut in de Giro d'Italia.

Volg Fiets ook op
Fiets - Instagram Fiets - Facebook Fiets - Twitter Fiets - Podcast
Copyright © 2024 Roularta Media Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden