Organisaties delen hun ervaringen
Facto
Smart Buildings
Online versie
Facto
Learnings uit Smart Building-projecten
Organisaties die al ervaring hebben met smart building-trajecten kwamen vorig jaar bij elkaar en deelden daar een aantal learnings en tips om te komen tot een slim gebouw.
Facto
In het voordeel bij 'terug naar kantoor'
Ventileren is belangrijk om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan. Naast ‘anderhalvemeter afstand houden’ en ‘handen wassen’ is ventileren een belangrijke extra stap in ‘terug naar kantoor’. Slimme gebouwen met de juiste sensoring zijn hierbij in het voordeel.
Facto
Slimme gebouwen: besparen ze energie?
Slimme gebouwen besparen energie. Je hoort het vaak, maar is het echt zo? Het antwoord is: ja, tien tot twintig procent CO2-besparing is mogelijk, maar dat vraagt wel wat van de gebouwinstallaties
Facto
Smart Buildings
Tijdens de online editie van het congres Smart Buildings op 8 december gaan experts in op de nieuwe technologische ontwikkelingen als digitalisering, artificial intelligence en IoT.

Stel je eigen programma samen en schuif virtueel aan bij toonaangevende organisaties die meer vertellen over hun ervaringen.
Facto
Technologietrends
Ieder najaar maakt het IT onderzoeks- en adviesbureau Gartner de belangrijkste trends technologie voor het daaropvolgende jaar bekend. Een overzicht van acht van die trends van 2020. 
Facto
Welke rol speelt een gebouw in de toekomst?
Na de succesvolle eerste editie van 2019, gaan we het ‘Smart Buildings event’ in 2020 herhalen. Afgelopen jaar was het event helemaal uitverkocht en de deelnemers waren het er unaniem over eens; door dit event kregen ze antwoord op hun vragen.
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright