Heb je last van koude voeten op de fiets? Lees dan snel de nieuwsbrief, want wij hebben 10 tips voor je op een rij gezet.
Fiets
10 tips tegen koude voeten op de fiets

Heb jij al koude tenen gehad op de fiets de afgelopen tijd? Lichte nachtvorst, nattigheid, vroege toertochten…. het recept voor koude voeten. Wat kun je er tegen doen? We geven je 10 tips om comfortabel fietsend de winter door te komen.

Fiets
Fietsen op Yas Marina Circuit

Fietsfanaten krijgen wekelijks vrij baan op het duurste Formule 1-circuit ter wereld in Abu Dhabi. Jaren geleden mochten we ook een kijkje nemen op het circuit waar Max Verstappen zondag geschiedenis hoopt te schrijven. 

Fiets
Getest: Stevens Arcalis

Voor Fiets 11 hebben we drie premium modellen racefietsen getest. Onlangs kon je al alles lezen over de Koga Kimera Prime, nu is het tijd voor Duitse degelijkheid: de Stevens Arcalis. Een aerofiets vernoemd naar een berg...

Advertorial
Fiets
 
Nooit meer ongezien rondfietsen met de Alert technologie van Lezyne

In deze donkere wintermaanden heeft iedereen er weleens last van tijdens het fietsen: niet goed zichtbaar zijn op de fiets. Met de Lezyne Strip Alert Drive Rear is dat vanaf nu verleden tijd! Dit achterlicht geeft zelfs een signaal af tijdens het remmen.

Fiets
Video
Crossen tussen de skiërs

Komend weekeinde staat er weer een dubbel crossprogramma op het menu. Renners die zaterdag niet in Essen aan de start verschijnen zijn alvast in Italië neergestreken voor de wereldbekermanche in Val di Sole. Zo ook Daan Soete, die de lange latten even inruilde voor een duik met de fiets van de skipiste.

Fiets
Gevarieerd menu
Fietsen in Noord-Holland

Ad - Tuurlijk, fietsen in Limburg of op de Veluwe is heerlijk. Maar we hebben veel meer prachtige fietsgebieden in Nederland. Neem nou Noord-Holland, daar is een heel gevarieerd menu aan fietsversnaperingen te vinden. Wij nemen de proef op de som.

Volg Fiets ook op
Fiets - Instagram Fiets - Facebook Fiets - Twitter Fiets - Podcast
Copyright © 2021 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden