FietsActief - ontdek nieuwe paden
FietsActief 4

FietsActief 4

Alles over Hans Reitsma's Route naar Rome. Bestel HIER
 

Leuk om te lezen: ervaringen van fietsreizigers met het meenemen van een fiets in de trein. In de rubriek 'Alles over' van FietsActief nummer 5 (verschijnt 16 juni) volop tips hiervoor. Handig om te hebben!

FietsActief
Fietsen naar Rome?
Tien tips van Hans Reitsma

Duizenden mensen fietsten al Hans Reitsma’s befaamde route naar Rome. In FietsActief 4 lees je ons interview met de routemaker over zijn levenswerk. Hier delen we zijn handige tips voor onderweg! 

FietsActief
Trek District 4 EQ
'De fiets is prima uitgerust'

In iedere editie van FietsActief test een technisch redacteur in de rubriek Proefrit een aantal fietsen. Deze keer de Trek District 4 EQ trekkingfiets: 'Luxe fiets die weinig onderhoud vergt, snel schakelt en goed remt'.

FietsActief
Scheerschuim & bril
Fietshack

Een lifehack is zo'n slimmigheidje waarvan je denkt: oh ja, wat handig! Simpele trucs die het leven makkelijker maken. Wij verzamelen fietshacks. Deze keer: met scheerschuim je bril helder houden.

FietsActief
Advertorial
Soepel de stad door met Cube

E-bikes zijn er in allerlei gedaantes, van supersnel en sportief tot megacompact en praktisch. Deze Cube-fietsen met trap­ondersteuning kunnen je leven een stuk gemakkelijker maken.

FietsActief
Advertorial
Nieuwe Selle Royal Lookin Evo nóg duurzamer

Het Lookin Evo-zadel van Selle Royal - ontworpen voor woon-werkverkeer en fijne rondtochten - is nu nog duurzamer gemaakt, en benadrukt opnieuw de inzet die Selle Royal toont voor het milieu. De 100% gerecyclede plastic basis en de 50% BIO-bekleding zorgen voor een vermindering van 24% CO2-uitstoot ten opzichte van het vorige model.

FietsActief
Advertorial
Ontdek hét magazine voor kampeerders

Gaat jouw fiets ook altijd mee naar de camping? Kamperen en fietsen zijn een heerlijke combinatie en speciaal voor alle kampeerliefhebbers is er het ACSI FreeLife magazine. Met uitgebreide tests van caravans en campers, de laatste trends op kampeergebied en heel veel kampeerinspiratie. Probeer nu het magazine met een proefabonnement. Je krijgt dan 52% korting en ontvangt de komende 3 nummers voor slechts € 10.

FietsActief
Ontdek de wereld met Columbus Travel
Op zoek naar de ultieme reiservaring?

Word dan nu abonnee en ontvang 3 magazines van Columbus Travel boordevol reisinspiratie en een handige Columbus-reisplanner als welkomstcadeau! De 164 pagina’s dikke reisplanner in pocketformaat geeft je de beste reistijden voor alle landen ter wereld en is overzichtelijk ingedeeld per continent. Ontdek de verborgen plekjes van de wereld en plan je reizen efficiënter dan ooit! Mis deze geweldige aanbieding niet!

Volg FietsActief ook op
FietsActief - Facebook
Copyright © 2023 Roularta Media Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden