De mooiste én lekkerste wandeltochten in Oostenrijk, bijzondere portretten van Rubik's kubussen en laat 11 maart Radar Love uit je speakers knallen
Zin 4

Zin 4

Nu tijdelijk met GRATIS VERZENDING!
Zin
Stroop die mouwen maar op
10 tuinklusjes voor maart

Ha voorjaar! De tuin ontwaakt uit haar winterslaap en kan wel wat aandacht gebruiken. Geen groene vingers? Met deze tips wordt het genieten deze zomer!

Zin
Zin & VGZ
Telefonisch advies in de zoektocht naar passende zorg

De zorg kan een doolhof zijn van regels en formulieren. VGZ richtte daarom het Kennisloket thuis in blijvende zorg op waar je telefonisch terecht kunt. Hier vinden ouderen of hun mantelzorgers de juiste weg naar langdurige, blijvende zorg die past bij de situatie, wensen en behoeften. Ook als je niet bij VGZ verzekerd bent, kun je bellen.

Zin
Deze kunstenaar maakt bijzondere portretten
Iconische Rubik's Cube is meer dan een puzzel

Wij hebben al moeite om één Rubik's Cube op te lossen. Maar Alex Ivanchak draait honderden kubussen net zolang totdat er indrukwekkende portretten ontstaan. Voor de Elvis afbeelding van hierboven gebruikte hij maar liefst 400 exemplaren.

Zin
Oostenrijkse Bregenzerwald
Voor de mooiste én lekkerste wandeltochten

Wie graag wandelt én van echte gastvrijheid houdt, beleeft in het Oostenrijkse Bregenzerwald een heerlijke vakantie. Bossen, vennen, almen en bergtoppen met fantastisch uitzicht. Wil je dubbel genieten, boek dan een culinaire wandeltocht. Alle routes lopen door de mooiste landschappen; ontbijt, lunch en dessert met regionale specialiteiten zijn inbegrepen.

Zin
Een nieuw nummer!
Zin 4 is nu verkrijgbaar

Met: interviews Roxane van Iperen en Eus, Johanna Doberitz wandelt met haar vader met dementie, een fietstocht rond het Lauwersmeer en doe je mee aan het gratis UP! event? Lees ook het dubbeldikke schrijfdossier. Wat beweegt al die ijverige schrijvers? En hoe publiceer je zélf die bestseller?

Zin
Fijn! Tomas Ross heeft een nieuw boek geschreven
Win deze explosieve thriller over Nederlands-Indië

Hij is als cultureel antropoloog afgestudeerd op Nederlands-Indië. Uit nostalgie en omdat daar ooit zoveel onopgeloste zaken speelden, kon bestsellerschrijver Tomas Ross het niet laten daar een vierde bloedstollende thriller te situeren.

Zin
Zin & Coloplast
Gratis magazine over blaas- en darmproblemen bij Multiple Sclerose

Bijna 7 op de 10 mensen met MS krijgt last van blaasproblemen. Coloplast heeft een magazine samengesteld dat informatie geeft over blaas- en darmproblemen bij MS. Lees hoe andere mensen met MS omgaan met deze problemen. En leer meer over de oplossingen die hen helpen de kwaliteit van leven te verbeteren.

Zin
Eerbetoon voor legendarische rockband
Laat 11 maart Radar Love uit je speakers knallen

Aan de rockband Golden Earring is door gezondheidsproblemen van gitarist George Kooymans onverwachts een eind gekomen. Als eerbetoon moet op 11 maart, de dag waarop Kooymans 73 wordt, uit zoveel mogelijk luidsprekers hun mega hit Radar Love knallen.

Zin
Mooi, bewust, sterk
Op naar de tweede helft

Ouder worden, waarom hebben sommige vrouwen daar toch zo'n moeite mee? Isa Hoes en Medina Schuurman laten in Hoe ouder, hoe mooier zien dat je als vrouw van 50 of ouder juist begint aan een fantastische tweede helft.

Neem nu een abonnement en je krijgt het nieuwe boek van Isa Hoes en Medina Schuurman (t.w.v. € 24,99) én 5x Zin voor maar € 32 (i.p.v. € 57,49)!

Wat vind je van deze nieuwsbrief?
Positief Positief Negatief Negatief
Volg Zin ook op
Zin - Instagram Zin - Facebook Zin - Twitter
Copyright © 2021 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer