10x de mooiste Indonesië reizen van februari

2 months ago


Text only:

De 10 mooiste Indonesië reizen op een rijtje | Webversie

Van paradijselijke stranden tot imposante tempels en een weelderige natuur. Indonesië heeft het allemaal. Ook deze maand hebben we weer de beste reizen voor je op een rij gezet naar dit prachtige land. Liever een andere bestemming? Wijzig je e-mailvoorkeuren

Rondreis Java en Bali

Vanaf € 1.444 - inclusief vlucht ✈

Java en Bali veroveren je hart tijdens deze individuele rondreis van 17 dagen. 333 Travel neemt je mee naar de mooiste plekken van Java en Bali voor een onvergetelijke reis.

Meer reizen van 333 Travel

Schitterend Sulawesi

Vanaf € 2.395 - inclusief vlucht ✈

Van majestueuze vulkanen tot hagelwitte stranden en felgroene rijstvelden. Dit alles komt aan je voorbij tijdens de 24-daagse rondreis van Djoser over het schitterende Sulawesi.

Meer reizen van Djoser

Panorama van Indonesië

Vanaf € 1.814 - inclusief vlucht ✈

Op deze reis van De Jong Intra Vakanties reis je af naar Bali en Java. Binnen 16 dagen ontmoet je de vriendelijke bevolking van Indonesië, bewonder je prachtige tempels en de meest tropische stranden.

Meer reizen van De Jong Intra Vakanties

Van Jakarta naar Bali

Vanaf € 1.350 - exclusief vlucht

Heb je niet weken de tijd voor vakantie? Dan is deze 11-daagse reis van Tenzing Travel ideaal. Je reis begint in Jakarta en brengt je door de meest prachtige landschappen naar het paradijselijke Bali.

Meer reizen van Tenzing Travel

Natuurlijk Sumatra, Java en Bali

Vanaf € 2.298 - inclusief vlucht ✈

Oog in oog staan met een orang-oetan of een spectaculaire jeep-wandeltocht over de Bromo-vulkaan. Dit is nog maar een kleine greep uit de 23-daagse familiereis met Sawadee. Hoe leuk!?

Meer reizen van Sawadee

Vrijwilligerswerk op Bali

Vanaf € 700 - exclusief vlucht

Wil je de cultuur van Bali leren kennen als een echte local en je steentje bijdragen bij plaatselijke projecten? Al vanaf twee weken kan je vrijwilligerswerk doen op het sfeervolle en prachtige Bali.  

Meer vrijwilligerswerk

Uitgebreid Java verkennen

Vanaf € 950 - exclusief vlucht

Met Van Verre ontdek je Java op een uitgebreide manier. Deze 15-daagse reis brengt je naar de bekende Borobudur en de Bromo-vulkaan. Ook trek je dieper het eiland in op zoek naar onontdekte plaatsen.

Lees meer over Java


Luxueus Java en Bali

Vanaf € 3.525 - inclusief vlucht ✈

Met deze reis van Rama Tours reis je in 27 dagen door Java en Bali. Bezoek de magische Borobudur en rijstvelden in Java en kom tot rust op één van de tropische stranden van Bali. Ultiem genieten!

Meer reizen van Rama Tours

Eilandhoppen op Indonesië

Vanaf € 1.762 - inclusief vlucht ✈

Met deze 17-daagse reis van NRV combineer je drie totaal verschillende eilanden. Bezoek schitterende tempels op Bali, wandel door rijstvelden op Lombok en relax op het tropische Gili Trawangan.

Meer reizen van NRV

Godeneiland Bali

Vanaf € 1.519 - inclusief vlucht ✈

Het Godeneiland Bali is een paradijs op aarde. Geniet van tropische stranden en maak een duik in de kleurrijke onderwaterwereld. Met deze 15-daagse reis van FOX kom je helemaal tot rust.

Lees meer over Bali

Meer Indonesië inspiratie

Je ontvangt deze nieuwsbrief, omdat je je op onze website hebt ingeschreven of hebt meegedaan aan een van onze winacties. Wijzig je e-mailvoorkeuren als je tóch liever reisinspiratie krijgt over een andere bestemming.

© Getaway Travel
Contact | FacebookWijzig je e-mailvoorkeuren | Afmelden


Tsjechie.nl

Categories: Holidays Winter Sports | Snow
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019