10x de mooiste Indonesië reizen van maart

1 month ago


Text only:

De 10 mooiste Indonesië reizen op een rijtje | Webversie

Ga je voor het eerst naar Indonesië? Of kan je maar geen genoeg krijgen van de prachtige eilanden, dieren en vriendelijke bevolking? In Indonesië is voor ieder wat wils. Wij hebben de meest uiteenlopende reizen voor je op een rijtje gezet. Liever een andere bestemming? Wijzig je e-mailvoorkeuren

Komodo draken en magisch Bali

Vanaf € 1.402 - inclusief vlucht ✈

Tijdens deze 15 daagse reis van 333travel combineer je het populaire en bruisende Bali met een bezoek aan de mystieke Komodo archipel, hét eilandenrijk waar de laatste Komodo varanen nog leven. 

Meer reizen van 333travel

Jungle, rotsgraven en stranden 

Vanaf € 2.481 - inclusief vlucht ✈

Spot orang-oetans op Sumatra, ontdek de dodencultuur van Sulawesi en sluit ontspannen af op Bali. Deze 18 daagse reis van FOX reizen is perfect voor reizigers die Indonesië al eerder hebben bezocht.  

Meer reizen van FOX

Ontdek de Kleine Sunda eilanden 

Vanaf € 2.195 - inclusief vlucht ✈

Dichtbeboste vulkanen, bizar gekleurde kratermeren, tropisch regenwoud en koraalriffen waar je kunt snorkelen en duiken. Djoser laat je met deze groepsreis in 21 dagen de Kleine Sunda eilanden zien. 

Meer reizen van Djoser

Dolfijnen spotten op Bali 

Vanaf € 1.301 - inclusief vlucht ✈

In 15 dagen ontdek je met deze NRV reis het klassieke Bali. Zo bezoek je de mooiste watervallen die het eiland kent, overnacht je in het idyllische Candidasa en sta je vroeg op om in Lovina naast dolfijnen te varen.

Meer reizen van NRV

Avontuurlijk Sumatra 

Vanaf € 2.445 - inclusief vlucht ✈

Wil jij het prachtige Sumatra door en door leren kennen? In 22 dagen reis je met Rama Tours door jungles, zwem je in prachtige rivieren en meren en bezoek je de traditionele Kubu stam. 

Meer reizen van Rama Tours

Groen, groener, groenst 

Vanaf € 1.335 - exclusief vlucht

In 20 dagen reis je van west Java richting  Bali. Onderweg kom je langs uitgestrekte theeplantages, de indrukwekkende Borobudur, de Bromo-vulkaan en  rijstvelden en zachtgele stranden op Bali.  

Meer reizen van Riksja

Hoogtepunten Lombok & Gili's  

Vanaf € 605 - exclusief vlucht 

Lombok: het buureiland van Bali. Van Verre laat je tijdens deze 11 daagse reis zien wat dit prachtige eiland te bieden heeft. Bezoek Sekotong en zwem met schildpadden bij paradijselijke eilanden Gili Nanggu & Air. 

Meer reizen van Van Verre


Traditioneel Bali

Vanaf € 1.266 - inclusief vlucht ✈

In een tijdbestek van 11 dagen het magische Bali ontdekken? Dat kan! De Jong Intra vakanties laat je zowel bekend als onbekend Bali zien. Waar Ubud, Lovina, Candidasa natuurlijk niet ontbreken.

Meer reizen van De Jong Intra

Prachtig Sumatra, Java en Bali 

Vanaf € 2.040 - inclusief vlucht ✈

Duik in de historie, cultuur en natuur van drie prachtige eilanden. De 24 daagse groepsreis van Kras neemt je mee door het ongerepte Sumatra, de hoogtepunten van Java en het ontspannende Bali.  

Meer reizen van Kras

Avonturiers: dit is Kalimantan

Vanaf € 2.815 - exclusief vlucht 

Dimsum reizen laat je in 19 dagen kennis maken met Kalimantan. Het ruige, Indonesische deel van Borneo. Vaar met een boot door de jungle, wandel door het oerwoud en slaap in bijzondere ecoresorts. 

Lees meer over Kalimantan

Meer Indonesië inspiratie

Je ontvangt deze Indonesie.nl top 10, omdat je je op onze website hebt ingeschreven of hebt meegedaan aan een van onze winacties. Wijzig je e-mailvoorkeuren als je tóch liever reisinspiratie krijgt over een andere bestemming.

© Getaway Travel
Contact | FacebookWijzig je e-mailvoorkeuren | Afmelden


Tsjechie.nl

Categories: Holidays Winter Sports | Snow
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019