10x de mooiste Zuid-Afrika reizen van februari

27 days ago


Text only:

De 10 mooiste Zuid-Afrika reizen op een rijtje | Webversie

Er zijn weinig landen op aarde die zó veelzijdig zijn als Zuid-Afrika. Van uitgestrekte wijnvelden tot het bruisende Kaapstad. En van de majesteuze Drakensbergen tot het adembenemende wildleven in het Krugerpark. Wij hebben de mooiste Zuid-Afrika reizen voor je op een rijtje gezet. Liever een andere bestemming? Wijzig je e-mailvoorkeuren

Met je eigen huurauto op pad

Vanaf € 1.699 - inclusief vlucht ✈

Tijdens deze schitterende reis van FOX rijd je met je eigen huurauto binnen 16 dagen door Zuid-Afrika. De Tuinroute brengt je van Kaapstad naar het prachtige Addo National Park.

Meer reizen van FOX

Van Zuid-Afrika naar Swaziland 

Vanaf € 2.195 - inclusief vlucht ✈

Geniet tijdens deze rondreis van Djoser van al het wildlife aan de kust en maak kennis met de culturen van het bijzondere Lesotho en Swaziland. En dat allemaal binnen 21 dagen!

Meer reizen van Djoser

Ontdek Zuid-Afrika

Vanaf € 2.229 - inclusief vlucht ✈

Ontdek alle hoogtepunten van Zuid-Afrika in deze 3-weekse rondreis van De Jong Intra. Van wijnen proeven tot leeuwen in het Krugerpark en het bruisende Kaapstad. Heb jij je koffers al gepakt?

Meer reizen van De Jong Intra

Avontuurlijk Zuid-Afrika 

Vanaf € 2.604 - exclusief vlucht

Een bezoek aan Zuid-Afrika blijft één groot avontuur en deze 20-daagse reis van Zuid-Afrika Specialist is geen uitzondering. Samen met een kleine groep verken je op een avontuurlijke wijze Zuid-Afrika.

Meer reizen van Zuid-Afrika Specialist

Van safari tot de Drakensbergen

Vanaf € 1.305 - exclusief vlucht

Tijdens een 16-daagse reis van Van Verre bewonder je imposante bergen, dichte wouden en schilderachtige landschappen van de Tuinroute en de Panoramaroute en spot je de Big Five in het Krugerpark. 

Meer over de Tuinroute

Op Safari!

Vanaf € 2.595 - inclusief vlucht ✈

Djoser neemt je binnen 18 dagen mee naar de mooiste nationale parken van Zuid-Afrika. Neem je verrekijker en fototoestel mee voor jagende leeuwen, schattige olifanten en metershoge giraffen. 

Meer over nationale parken

Family fun op safari

Vanaf € 1.694 - inclusief vlucht ✈

Hoe bijzonder is het om met de hele familie op zoek te gaan naar olifanten, leeuwen en zebra's? Tijdens deze 15-daagse reis van NRV ga je niet alleen op safari, maar ontdek je ook het bijzondere Swaziland en reis je over de Panoramaroute.

Meer reizen van NRV

Toerend het land door

Vanaf € 1.895 - exclusief vlucht

Niets is leuker dan met je eigen huurauto Zuid-Afrika ontdekken. Met deze autoreis van PANGEA toer je binnen 22 dagen over de Panoramaroute, bezoek je het Krugerpark, proef je wijnen in Stellenbosch en ontdek je het bruisende Kaapstad.  

Meer reizen van PANGEA Travel

Zuid-Afrika zonder grenzen

Vanaf € 2.103 - exclusief vlucht

Ga met Riksja de gebaande paden af en reis binnen 27 dagen van Johannesburg naar Kaapstad. Onderweg speur je met een ranger naar leeuwen, reis je over de Sani Pass en trek je door het onbekende Transkei. 

Meer reizen van Riksja

Zuid-Afrika en Mauritius

Vanaf € 2.798 - inclusief vlucht ✈ 

Na de kronkelende Panoramaroute en een bezoek aan het vruchtbare Tzaneen ga je op safari. Tot slot reis je door naar het paradijselijke Mauritius voor een ontspannen einde van deze 15-daagse reis met FOX.

Lees hier alles over Zuid-Afrika

Meer Zuid-Afrika inspiratie

Je ontvangt deze nieuwsbrief, omdat je je op onze website hebt ingeschreven of hebt meegedaan aan een van onze winacties. Wijzig je e-mailvoorkeuren als je tóch liever reisinspiratie krijgt over een andere bestemming.

© Getaway Travel
Contact | FacebookWijzig je e-mailvoorkeuren | Afmelden


Tsjechie.nl

Categories: Holidays Winter Sports | Snow
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019