10x de mooiste Zuid-Afrika reizen van maart

10 days ago


Text only:

De 10 mooiste Zuid-Afrika reizen op een rijtje | Webversie

Het land van de uitgestrekte kustlijnen, de lekkerste wijntjes en meest indrukwekkende wildlife parken. Zuid-Afrika weet menig hart te veroveren en wij begrijpen goed waarom. Wil jij ook op zoek naar de Big Five en het bruisende Kaapstad ontdekken, maar weet je niet waar te beginnen? Wij helpen je graag op weg met onze top 10. 

Liever een andere bestemming? Wijzig je e-mailvoorkeuren

Die Manjifieke Noorde

Vanaf € 1.632 - inclusief vlucht ✈

Benieuwd naar de Noordelijke provincies van Zuid-Afrika? Reis dan met de Jong Intra en beleef deze 14 daagse rondreis. Start met de prachtige Panorama Route en spot de wilde dieren in het Kruger National Park.

Meer reizen van De Jong Intra

Safari & strand rondreis

Vanaf € 1.799 - exclusief vlucht 

Deze self drive rondreis van Jambo Travel Club is uitermate geschikt voor de natuur- en cultuurliefhebbers. Ontdek in deze 16 daagse rondreis de ongerepte natuur van Drakensbergen en ontmoet de Zulu's.

Meer reizen van Jambo Safari Club

Family Time in Zuid-Afrika

Vanaf € 1.690 - inclusief vlucht ✈

Verken samen met je gezin de Kaapstreek tijdens de 22 daagse reis van Travelnauts. Kijk je ogen uit op de mooie Tuinroute en droom weg bij de adembenemende lagunes en prachtige stranden.

Meer reizen van Travelnauts

Het beste van Zuid-Afrika 

Vanaf € 2.199 - inclusief vlucht ✈

Wil je alle hoogtepunten van Zuid-Afrika bewonderen en reis je graag in een groep? Dan is deze 23 daagse rondreis van Best of Travel echt iets voor jou. Je start in Johannesburg en eindigt in Kaapstad.

Meer reizen van Best of Travel

De Kaap Culinair

Vanaf € 3.140 - inclusief vlucht ✈

Verwen je smaakpupillen met deze prachtige en culinaire rondreis van Ambiance Travel. Maak in 15 dagen kennis met de Zuid-Afrikaanse keuken en geniet van de heerlijke wijnproeverijen.

Meer reizen van Ambiance Travel

Geschiedenis én wild spotten

Vanaf € 1.210 - exclusief vlucht 

Zuid-Afrika kent een rijke en interessante geschiedenis. Van Verre neemt je mee naar de Battlefields, maar ook het Krugerpark, Swaziland en Drakensbergen worden in deze 17 dagen niet overgeslagen. 

Meer reizen van Van Verre

Safari, safari en nog eens safari

Vanaf € 1.599 - inclusief vlucht ✈

Safari liefhebbers opgelet! Tijdens deze 17-daagse rondreis van NRV doe je maar liefst drie wildparken aan. Waar het mogelijk is om de witte neushoorn te spotten.  Avontuurlijk sluit je af in het berggebied Drakensbergen.

Meer reizen van NRV

Opvallend oostelijk Zuid-Afrika 

Vanaf € 1.146 - exclusief vlucht 

Om het échte Zuid-Afrika te leren kennen is een bezoek aan oosten een pré. In deze complete 15 daagse trip van Riksja Zuid-Afrika rijd je door privé reservaten, wandel je door Drakensbergen en verblijf je in een romantische bushcamp. 

Meer reizen van Riksja Zuid-Afrika

Fly & Drive langs de Tuinroute 

Vanaf € 1.873 - inclusief vlucht ✈

Scheur met eigen auto door de prachtige wijnregio Route 62. 333 Travel laat je met deze 18 daagse reis een stukje ongerept Zuid-Afrika zien. Spot onderweg olifanten in het Addo National Park en zwier aan de kabelbaan in het Tsitsikamma.  

Meer reizen van 333 Travel

De highlights van Zuid-Afrika 

Vanaf € 1.500 - exclusief vlucht  

Wat maakt Zuid-Afrika nou zo populair? Juist: de combinatie van natuur, cultuur, wildlife en haar prachtige kustlijnen. Na deze 20 daagse hoogtepunten reis van Tenzing Travel kan jij jezelf een échte Zuid-Afrika kenner noemen! 

Meer reizen van Tenzing Travel

Meer Zuid-Afrika inspiratie

Je ontvangt deze Zuid-Afrika.nl Top 10, omdat je je op onze website hebt ingeschreven of hebt meegedaan aan een van onze winacties. Wijzig je e-mailvoorkeuren als je tóch liever reisinspiratie krijgt over een andere bestemming.

© Getaway Travel
Contact | FacebookWijzig je e-mailvoorkeuren | Afmelden


Tsjechie.nl

Categories: Holidays Winter Sports | Snow
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019