Nieuwsbrief
woensdag 13 september 2017
   

11.000 extra banen door aardgasvrije gebouwen

Een aardgasvrije gebouwde omgeving leidt tot meer banen en een betere handelsbalans. Dat blijkt uit onderzoek uitgevoerd in opdracht van de Nederlandse Vereniging Duurzame Energie (NVDE) en TKI Urban Energy.

Lees verder

Slimme thermostaat voor hybride warmtepomp

Elga, de hybride warmtepomp van Techneco is voortaan aan te sturen met slimme thermostaat Anna. Techneco presenteert de nieuwe combinatie aan de markt op de Installatie Vakbeurs in Hardenberg.

Lees verder

Elektrische vloerverwarming voor nat- en droogbouw

Het elektrische vloerverwarmingsprogramma Comfort E van Uponor is geschikt voor natbouw en droogbouw. Het systeem past onder een keramische vloer of gietvloer maar ook onder parket, laminaat of tapijt.

Lees verder
Advertorial

Ondernemen met Energie

Voor zowel W- als E- installateurs is het steeds belangrijker op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen en innovaties op het gebied van energie. Met een bezoek naar Vakbeurs Energie ben je in een keer weer helemaal up-to-date door workshops, lezingen, live demo’s en exposanten.

Regel nu je gratis toegangskaart!

Markt heeft wél interesse in proeven bij legionellapreventie

Leveranciers van alternatieve systemen voor legionellapreventie zijn zeer zeker wél geïnteresseerd in het toepassen van lagere spoelfrequenties en lagere tapwatertemperaturen in collectieve leidingwaterinstallaties. Dat blijkt uit een int...

Lees verder

Aardgas in de energietransitie

Ongeveer 96 procent van de woningen in Nederland wordt verwarmd met aardgas. Wat valt er te zeggen over toekomst van aardgas? Moeten verwarmingsinstallaties overschakelen van laag- naar hoogcalorisch gas? Is er een noodzaak tot een versne...

Lees verder

Meer nieuws

Aardgas-discussie onevenwichtig zegt Gasunie >>
Restwarmte voor nieuwbouwwijk in Roosendaal >>
Kleine warmtepomp voldoet voor metaalskeletwoning >>
Monteurs aan de slag met augmented reality-bril >>
Best practices wko-installaties bekijken >>
Bekijk al het nieuws

Partnernieuws

Revit is nog geen BIM

In de opmars van BIM staat Revit centraal. Het platform biedt immers veel inzicht in het 3D model en de informatie die er in zit. Maar vergis je niet: dit betekent niet direct dat modelleren in Revit gelijk is aan modelleren in BIM.

Lees verder

Duurzaam en veilig nieuw sanitairgebouw voor Doesburgse camping

Bij de nieuwbouw van een sanitairgebouw voor Camping IJsselstrand in Doesburg werd wat extra’s verwacht. Een duurzaam, veilig gebouw dat installatietechnisch moest passen als een maatpak. Rensa Techniek hielp Buwegs Installatie met ontwerp en engineering.

Lees verder
Advertorial

McAlpine MacValve: nooit meer nare luchtjes!

Afvoerproblemen, onvoldoende beluchting, te weinig ruimte of last van een overstroming gehad? Gebruik dan de MacValve! Omdat deze sifon geen waterslot heeft, kan het nooit uitdrogen door verdamping of onvoldoende gebruik van het lozingstoestel. Het membraan opent door middel van waterdruk, zodat het water vrij weg kan stromen en sluit zichzelf vervolgens zodat rioolgassen niet kunnen ontsnappen...

Vraag hier een gratis informatiepakket aan!

Vacatures

De calculator CV geeft in deze binnendienstfu...>>
Bekijk hier alle installatie-banen
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.

Voorwaarden | Privacy statement