12.000 roepia voor Bali

6 years ago


Text only:

Jouw like is een euro voor Bali
Hier vind je de online versie

Social media, zoals Facebook en Twitter, zie je tegenwoordig overal. Wij zetten die ook steeds meer in. Wij vinden het leuk je te ontmoeten op Facebook en onze passie voor reizen te delen.


In de maand juli combineren wij de inzet van social media met het ondersteunen van een van onze projecten. Voor iedere nieuwe ‘Like’ in juli dragen wij €1,- bij aan het schoolfonds voor kinderen op Bali. Dit fonds is opgericht door Hans en Els, waar wij al jaren mee samenwerken. Zo kunnen inmiddels al 31 kinderen naar de middelbare school.


 

Waarom deze actie?
Elk jaar steunen wij wereldwijd kleinschalige lokale projecten zoals een schooltje, kliniek of weeshuis, waarbij we zien dat onze bijdrage echt verschil maakt. Per jaar lichten we 1 project uit waarvoor wij onze grenzen verleggen. Dit jaar is dat het schoolfonds op Bali.


Op 24 augustus gaan 5 reisspecialisten skeeleren, tandem- en waterfietsen om een nog grotere bijdrage mogelijk te maken. Door middel van deze actie en jouw ‘Like’ willen we ervoor zorgen dat meer Balinese kinderen naar school kunnen…


Meer weten over het project? Neem een kijkje op Indonesië online.
Klik hier voor de voorwaarden van deze actie.


 
 
Onze reisspecialisten:
Froukje, Carin, Mascha,
Jorien en Laura
De schoolkinderen op Bali
 
 
Doordat we al eerder contact met je hebben gehad, staat je e-mailadres in onze mailinglijst. Riksja Reisnieuws verschijnt enkele keren per jaar. Gebruik het linkje 'Afmelden' hieronder als je deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen en kies voor 'E-mailadres wijzigen' als je Riksja Reisnieuws op een ander e-mailadres wilt ontvangen. Om Riksja Reisnieuws in je inbox te ontvangen raden wij aan om reisnieuws@riksjatravel.nl toe te voegen aan je adresboek of safelist.
 
Over Riksja | Vacatures | Privacy statement | Afmelden | E-mailadres wijzigen  | Stuur door
 
 

Canadakids.nl

Categories: Others | Miscellaneous
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019