Beste relatie
Nu of nooit! Besteed uw vakantiegeld goed en boek nu 1 van de HAL top 20 cruises. Naar aanleiding van het 145 jarig bestaan van Holland America Line is er wederom een top 20 van spectaculaire aanbiedingen gemaakt. Als u nog geen keuze heeft kunnen maken in het grote aanbod dan maken Holland America Line en Holland Cruise Center het u met deze top 20 een stuk makkelijker met een selectie van cruises die nu wel heel erg aantrekklijk zijn geprijsd. Deze speciale tarieven zijn boekbaar t/m woensdag 20 juni as. en geldig zo lang de voorraad strekt.

Wij selecteerden voor deze nieuwsbrief 4 bijzondere routes. Het gehele overzicht van de top 20 kunt u uiteraard opvragen bij onze cruisespecialisten. 

Wij wensen u veel plezier bij het uitzoeken van uw cruisevakantie!

Jeroen 't Hart
Sales Manager
Alle Holland America Line cruises
IJsland cruise
vertrek/aankomst Amsterdam

Ontdek het wonderschone IJsland met een cruise. Vertrek en aankomst in Amsterdam dus makkelijker kan haast niet. Aan boord van het MS Koningsdam geniet u van uw prachtige hut en de uitstekende faciliteiten. Geniet van de geijsers, watervallen en de prachtige natuur.

Boek online
Middellandse Zee Cruise
exclusief vluchten & transfers
Reis met met het MS Oosterdam vanaf Venetië naar Barcelona en ontdek prachtige steden. Geniet van de faciliteiten, zoals de spa en de fitness, aan boord tijdens een zeedag. Proef fantastische gerechten in de restaurants en kom helemaal tot rust tijdens deze fantastische cruise met Holland America Line.
Boek online
Bestemming:Australië & Nieuw Zeeland

Unieke prijs!

Het jaar afsluiten met uw droomreis? Dat is mogelijk met deze schitterende aanbieding waarbij u vanaf 999 euro per persoon deze prachtige cruise maakt vanaf Auckland naar Sydney. Ontdek zowel het Noorder- als het Zuidereiland en eindig uw cruise in de schitterende stad Sydney.

Boek online
Bestemming:Hoofdsteden van de Oostzee

Nu met extra hoge korting!

Vertrek en aankomst in Amsterdam. Deze 15 daagse cruise naar de Hoofdsteden van de Oostzee brengt u naar de mooiste steden. Wat te denken van Kopenhagen, Helsinki en natuurlijk staan er ook bij deze reis 2 volle dagen in St. Petersburg op het programma.

Boek online
145 jaar Holland America Line (klik voor video)
Groningen Airport
Machlaan 8b
9761 TK Eelde
Nederland

Afmelden |
Bestemmingen
Cruises vanuit Nederland
Middellandse Zee
Caribbean
Alaska
Dubai & Midden Oosten

Meer bestemmingen
Vertrekhavens
Vanuit Barcelona
Vanuit Amsterdam
Vanuit Rotterdam
Vanuit New York
Vanuit Miami

Meer vertrekhavens