Beste relatie
De mei-maand is traditiegetrouw ook de maand waarin velen weer het vakantiegeld krijgen uitgekeerd. Als u nog geen keuze heeft kunnen maken in het grote aanbod dan maken Holland America Line en Holland Cruise Center het u iets makkelijker met een selectie van cruises die nu wel heel erg aantrekklijk zijn geprijsd. Deze speciale tarieven zijn boekbaar vanaf donderdag 24 mei t/m woensdag 6 juni as. 

Wij selecteerden voor deze nieuwsbrief 4 bijzondere routes. Het gehele overzicht van de top 20 kunt u uiteraard opvragen bij onze cruisespecialisten. 

Wij wensen u veel plezier bij het uitzoeken van uw cruisevakantie!

Jeroen 't Hart
Sales Manager
Alle Holland America Line aanbiedingen
Hoofdsteden van de Oostzee
exclusief vluchten & transfers

Tijdens deze cruise op het sfeervolle schip, MS Zuiderdam, vertrekt u vanuit Kopenhagen voor een 11 daagse cruise langs de mooiste hoofdsteden gelegen aan de Oostzee. Wat dacht u bijvoorbeeld van een bezoek aan het gezzellige Helsinki of het sfeervolle Tallinn. Uiteraard ontbreekt het prachtige St. Petersburg niet tijdens deze cruise.

Boek online
Middellandse Zee Cruise
exclusief vluchten & transfers
Aantrekkelijke cruise met Holland America Line. Ontdek de mooiste Middellandse Zee bestemmingen met deze prachtige 13 daagse cruise. Nu extra voordelig geprijsd in het hoogseizoen!

Boek online
Bestemming:Zuid Caribbean

Nu met extra hoge korting!

Het MS Rotterdam is een luxueus en klassiek cruiseschip dat van alle gemakken voorzien is. Dit schip is een prima combinatie van klassieke en moderne kenmerken. Tip: reserveer een avond dineren in het specialiteitenrestaurant.

Boek online
Bestemming:Noorwegen & Noordkaap

Nu met extra hoge korting!

Naar Noorwegen met het MS Koningsdam met vertrek vanuit Amsterdam. Heerlijk ontspannen op reis en genieten van alle faciliteiten en culinaire hoogstandjes aan boord.

Boek online
145 jaar Holland America Line (klik voor video)
Groningen Airport
Machlaan 8b
9761 TK Eelde
Nederland

Afmelden |
Bestemmingen
Cruises vanuit Nederland
Middellandse Zee
Caribbean
Alaska
Dubai & Midden Oosten

Meer bestemmingen
Vertrekhavens
Vanuit Barcelona
Vanuit Amsterdam
Vanuit Rotterdam
Vanuit New York
Vanuit Miami

Meer vertrekhavens