Deadline Call for abstracts verplaatst!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
14e Nationale Voedingscongres
Van der Valk hotel, Tiel
Vrijdag 17 december 2021
Insturen abstracts
Abstract en ESPEN Travel award Dien je geaccepteerde ESPEN abstract in bij het Nationale Voedingscongres en maak kans op gratis deelname ESPEN 2022 in Wenen! Een onafhankelijke jury beoordeeld alle ingezonden abstracts en de beste 2 mogen hun abstract presenteren op het Nationale Voedingscongres. Daar zal ook de winnaar bekend gemaakt worden. De winnaar ontvangt van NESPEN toegang tot het ESPEN congres in Wenen in 2022 en een bijdrage in de reis- en verblijfskosten.
De deadline voor inzenden is  verschoven naar 1 oktober 2021.

Accreditatie
Accreditatie is toegekend door de volgende verenigingen:
  • ABIC (Accreditatiebureau Intensive Care)
  • Accreditatiebureau Kwaliteitsregister V&V en Register Zorgprofessionals
  • Accreditatiebureau Verpleegkundig Specialisten Register
  • ADAP (Accreditatie Deskundigheidsbevorderende Activiteiten Paramedici)
  • Nederlandse Associatie van Physician Assistants (NAPA)
  • Nederlandse Vereniging van Maag-Darm-Leverartsen (MDL)
  • Nederlandse Vereniging voor Klinische Geriatrie (NVKG)
NESPEN
Doelstelling Het bevorderen van kennis en de toepassing van deze kennis, betreffende klinische voeding en metabole ziekten alsmede de onderlinge beïnvloeding van voeding, voedingsstoffen en door (ziekte ontregelde) metabole processen.
Multidisciplinaire doelgroep NESPEN richt zich op medici, pre-klinici, apothekers, voedingsdeskundigen, diëtisten, (voedings)verpleegkundigen en overige academici die geïnteresseerd zijn in voeding in zijn breedste toepassing.
Korting Door de samenwerking met NESPEN is het mogelijk met korting deel te nemen aan het 14e Nationale Voedingscongres voor bestaande en voor nieuwe NESPEN begunstigers.
Tweedaagse Masterclass Critical Care Nutrition “Voeding & Intensive Care”
 
 
 
Volg ons op LinkedIn en Instagram om op de hoogte te blijven van onze cursussen en congressen.
Deze e-mail is verstuurd aan newsletter@newslettercollector.com, omdat u zich heeft aangemeld om gerelateerde informatie te ontvangen van congressen en cursussen in uw vakgebied of omdat u aan een soortgelijk congres of cursus heeft deelgenomen. U kunt hier uw voorkeuren aangeven of u afmelden.
Aan de inhoud van deze email kunnen geen rechten worden ontleend.

Deze mailing is verzonden door: Interactie Groep, Horapark 9, 6717LZ Ede, The Netherlands