15 gratis tools voor het beste thuisnetwerk
computertotaal.nl
Nieuwsbrief van 16 Mei 2019
Volg ons ook via   volg ons op twitter volg ons op facebook volg ons op google+ blijf op de hoogte via rss
Nieuws Kwetsbaarheid gevonden in WhatsApp
Geschreven door: Annemarie  - 14-Mei 09:44
Een beveiligingslek in WhatsApp zorgt ervoor dat aanvallers via je smartphone mee kunnen kijken. Ze hoeven je alleen maar via WhatsApp te bellen. Ook als je niet opneemt, zijn ze binnen en kunnen ze spyware installeren – op Android-telefoons én op iPhones.
Lees verder
Review Het beste thuisnetwerk met deze 15 gratis tools
Geschreven door: Toon van Daele - 15-Mei 11:06
Ben je of voel je je verantwoordelijk voor de goede werking van je thuisnetwerk, dan weet je vast alle hulp te waarderen. Die krijg je in dit artikel in de vorm van 15 gratis, uiteenlopende netwerktools. Of je nou je netwerk wilt optimaliseren, monitoren of troubleshooten: je vindt hier ongetwijfeld iets van je gading.
Lees verder
PartnerBijdrage Thuiswerken? Zo richt je je ideale werkplek in
16-Mei 09:51
Als je weleens thuis werkt, is het belangrijk om een goede werkplek te hebben. Met deze 6 tips zorg je ervoor dat je gezond kan thuiswerken met de juiste houding.
Lees verder
Blog Ransomware-as-a-service: malware wordt professioneel
Geschreven door: Joris Peterse - 12-Mei 09:53
Malwaremakers boeren goed op ransomware, de malware die uit is op losgeld. Door persoonlijke bestanden of zelfs je hele systeem met versleuteling te kapen. Toegang zou je weer moeten krijgen door tegen betaling een sleutel te krijgen. Dit simpele ransomware-concept lijkt te evolueren in een lucratieve business, met alle bijkomstigheden van dien.
Lees verder
Apps & Software 5 apps die je helpen bij hooikoorts
Geschreven door: Wesley Akkerman - 15-Mei 06:19
Als je hooikoorts hebt dan weet je dat het tussen mei en september (en soms zelfs november) geen fijne periode is. Daarom zetten we hieronder vijf applicaties op een rijtje die kunnen helpen wanneer je last hebt van hooikoorts.
Lees verder
PartnerBijdrage Gratis download: Zo beveilig je je smartphone tegen hackers
16-Mei 09:53
Je smartphone is misschien wel het meest persoonlijke apparaat dat je bezit. Al je sociale contact gaat via dat ene apparaat, het bevat al je foto’s, al je intieme chats... Met deze tips beveilig je je smartphone in een handomdraai.
Lees verder
How To Check de gezondheid van Windows 10
Geschreven door: Ronald Smit - 14-Mei 06:18
Aan de 'buitenkant' van Windows 10 merk je als gebruiker lang niet altijd direct als er wat mis gaat. Onder de motorkap kan er wellicht iets constructiefs mis gaan dat zich ooit uit in een vervelende crash. Zo af en toe een beetje de vinger aan de pols houden kan geen kwaad.
Lees verder
Hands-on De OnePlus 7-serie mist een budgetuitvoering
Geschreven door: Joris Peterse - 14-Mei 20:00
OnePlus heeft zojuist de OnePlus 7-serie aangekondigd, bestaande uit de dure OnePlus 7 Pro en de wat onopvallende OnePlus 7. Wat nog het meest opvalt aan de serie is echter wat niet is aangekondigd: een budgetvriendelijke OnePlus-smartphone.
Lees verder
Reshift Digital Deze nieuwsbrief is een uitgave van Computer!Totaal © Reshift Digital B.V.
Alle rechten voorbehouden.

Bekijk de webversie

Wijzigen of uitschrijven?

U ontvangt deze e-mail uit hoofde van uw relatie met Computer!Totaal. Mocht u uw voorkeuren voor het ontvangen van e-mail van Computer!Totaal willen wijzigen, klik dan op deze link.

Of richt uw verzoek aan Reshift Digital, t.a.v. Nieuwsbrief Computer!Totaal, Richard Holkade 8, 2033 PZ Haarlem

Reacties: redactie@computertotaal.nl | Meer informatie: computertotaal.nl | Adverteren: sales@reshift.nl