+ Granolarepen en nog meer perfecte tussendoortjes
delicious.
Snel & gezond
Stoof met garnalen

Iets snels en gezonds op tafel zetten, maar toch iets nieuws proberen. Venkelzaad gecombineerd met al die lekkere gekleurde groenten en garnalen zijn een match made in heaven. Deze stoof staat zó op tafel en is ook nog eens heel erg lekker.

delicious.
Set the bar high
6 repen perfect als tussendoortje of voor on the go

Jezelf een cadeau bezorgen gedurende de week? Maak in een verloren avonduurtje of in het weekend granola bars! Zo’n granen- of mueslireep zorgt ervoor dat je gezonder en vooral ook lekkerder snackt.

Advertorial
delicious.
Agenda 2025 cadeau bij 3x delicious.

De delicious.jaaragenda 2025 heeft een handige ringband, veel schrijfruimte & maar liefst 33 onweerstaanbare recepten. Plus veel inspirerende en slimme tips & tricks uit onze delicious. keuken. Kortom: de perfecte agenda voor elke kookliefhebber!

delicious.oktober
Bomvol comfort!

Ronduit trots zijn we dat we – als een van de eersten – recepten uit Yotam Ottolenghi’s nieuwste boek COMFORT met je mogen delen in delicious. Maar er is meer! Want als de tuindeuren steeds vaker dichtgaan, wordt de keuken vanzelf weer onze lievelingsplek. Alleen al om de geur van curryblaadjes gebakken in kokosolie voor romige kip & groentestoof. Wow, dat is met recht easy Indiaas! En als de regen ritmisch op de ramen tikt, leven we ons uit met paddenstoelen. In risotto of goulash met puree; comfort to the max.

Bestel het oktobernummer van delicious. nú in onze webshop (gratis verzending binnen NL) of koop 'm bij een winkel bij jou in de buurt!

delicious.
delicious.
Herfstdip
Pompoen-ajvar met brood

In de tijd dat je de pompoen roostert maak je een uitgebreide borrelplank waar deze herfstdip perfect bijpast. Iets lekkers in het glas, en je kunt er weer tegenaan! 

delicious.
Variëren kun je leren
Snelle lunch recepten voor als je iets anders wil dan die boterham met kaas

Dag bammetjes met kaas en hello omelet met ricotta of kurkuma-noedelsoep. Het leven is te kort voor saaie lunch. Gun jezelf een kwartiertje of een klein halfuur en máák iets lekkers tussen de bedrijven door. Met deze snelle lunch recepten heb je geen excuus meer.

delicious.
Hotspots
6 restaurants in Utrecht voor een avondje uit

Waar moet je wezen voor de beste restaurants van Utrecht? Wij weten het! Op deze adressen eet je verschrikkelijk lekker zonder al te veel poespas. Van Franse klassiekers tot ontspannen groentegerechtjes.

delicious.
Binnen 30 minuten op tafel
15x snelle salades

Eigenlijk mag alles in een salade. Geroosterde aardappels van gisteren, bonen uit blik, een biefstuk in mooie plakken gesneden, of verse vijgen: the sky is the limit. Daarom zijn salades zo leuk om te maken. Je kunt er al je creativiteit in kwijt.

delicious.
Van slof tot flan
Rutgers bakrecepten: dit zijn de favorieten van de redactie

Toen aan Nancy, hoofdredacteur van delicious., werd gevraagd wat haar favoriete recept van Rutger is, antwoordde ze direct...

Volg delicious. ook op
delicious. - Instagram delicious. - Facebook delicious. - Twitter
Copyright © 2024 Roularta Media Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden