28 maart 2019
Twitter Facebook Linkedin Instagram Online versie
MarketingTribune
Where Marketing Meets Service
image
ADCN: 154 nominaties Dutch Creativity Awards
ADCN, de club voor creativiteit, heeft de nominaties voor de Dutch Creativity Awards 2019 bekendgemaakt. In totaal maken 154 nominaties, verdeeld over 40 categorieën, kans op een Lamp.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Hartman: ‘Van productgedreven organisatie naar een klantgedreven merkleverancier’
In aanloop naar Nima Marketing Day editie 2019 op donderdag 20 juni in DeFabrique in Utrecht stellen we een aantal sprekers alvast aan u voor. Vandaag Stefanie Sijtsma, Director International Marketing bij Hartman.
lees verder
twitter facebook linkedin
Trendonderzoek naar de liefde tussen sales en operations
[advertorial] 80% van de bedrijven in retail, wholesale en manufacturing ervaart een gespannen relatie tussen sales en operatie. Wat zijn de oorzaken? Welke impact hebben technologie en de menselijke factor? En vooral: welke zaken dienen aangepakt te worden om de liefde te laten bloeien. Het rapport 'De liefde tussen sales en operations' biedt inzicht in de complexe relatie tussen verkoop, productie en logistiek.
image
Dit zijn de nominaties voor de Reclameparels
De Reclameparel jury heeft 30 campagnes gekozen voor de eenmalige jubileumcategorie de Reclameparels: iconisch werk van de afgelopen 30 jaar. Daarvan worden er uiteindelijk 3 beloond met een ‘SAN Reclameparel Accent’.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Rens Verweij stapt over naar Dept
Rens Verweij start per 1 april als Head of Strategy bij Dept. Hiermee ondersteunt hij de creatieve tak van het bureau. Verweij was Head of Innovation van VIRTUE, het in-house creatieve bureau van VICE.
lees verder
twitter facebook linkedin
The Caribbean Experience, de successen en gemakken van klantcontact in Suriname
[advertorial] Teleperformance organiseert The Caribbean Experience. Op deze studiereis naar Suriname kun je alle voordelen ervaren van offshoring in Suriname. Teleperformance neemt je mee op een unieke en leerzame ervaring en deelt hier de successen die te behalen zijn met Offshoring in Suriname.
image
[podcast] Crunch #8: Harald Lek over Marqt & de ‘duurzame’ consument
In de podcast serie Crunch interviewt journalist Marcus Polman movers & shakers uit de wereld van food en marketing. Met vandaag Harald Lek. Hij is de man die bij supermarktketen Marqt verantwoordelijk is voor wat er op de schappen staat. Wat zijn de expansieplannen van deze vernieuwende retailer?
lees verder
twitter facebook linkedin
image
[interview] Wat is de invloed van AI en de sharing economy?
Wat is de invloed van AI en de sharing economy op de retailmarkt? Hoe zijn de kaarten qua aanbieders geschud? Hoe kan het dat nieuwe spelers in korte tijd een aanzienlijk marktaandeel kunnen verwerven? Informatief interview met Corey Tollefson van Infor.
lees verder
twitter facebook linkedin
Give a sh*t om je klanten
[advertorial] We zeggen allemaal wel dat we de klant centraal stellen... maar dóén we dat ook? Met digitaal service verlenen lijkt het probleem alleen maar groter geworden: meer kanalen, meer verwachtingen, meer vragen, meer technische uitdagingen. En daarmee verliezen we de kern uit het oog: give a sh*t om je klanten, aldus Polle de Maagt, digitaal strateeg én spreker tijdens het CustomerFirst Congres op 16 mei.
ABONNEMENT
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.