Kook dubbele porties / maak zelf ijs / leer fermenteren / organiseer een daslookspeurtocht / vul brood
delicious.
Kook dubbele porties!
7x easy gerechten met max. 8 ingrediënten

Kleine moeite, groot effect. Kook een portie voor jezelf en één voor je buren of die ene eenzame oudere aan de overkant. Met onze 7 gerechten is dat easy peasy. Ze zijn supermakkelijk om te maken en er gaan maar maximaal 8 ingrediënten in. Wat dacht je van een lekkere pizza die je gewoon in de pan maakt of noedels met vijfkruidengarnalen? Lief kaartje erbij, klaar. Glimlach verzekerd!   

delicious.
delicious. samen met Beemsterkaas
gevuld brood 2.0

Is het geen plaatje? Ziet er heel ingewikkeld uit, maar is zóóó makkelijk om te maken: gepiept in 20 minuten. Eerst haal je de bovenkant van het brood eraf, dan hol je het uit en vervolgens stop je er sla, tomaat, komkommer, avocado, ei én flink wat plakken Beemster Jong Belegen 30+ in!  

 

nu te koop:
een nieuwe delicious.

Hoewel we deze weken vooral binnen zitten, brengen we met het aprilnummer van delicious. het voorjaar op je bord en geven je meer dan 46 recepten voor brunch, lunch & diner!

Het aprilnummer van je favoriete foodmagazine is nu te koop in de winkel en in onze webshop. Gebruik je kortingscode GRATIS bij het afrekenen in onze webshop, dan betaal je ook nog eens géén verzendkosten! Bekijk hier alvast een sneak preview! 

Namens de hele delicious.redactie: blijf binnen, blijf koken & blijf gezond!

Heb je met ons meegekookt? Deel het op Instagram met #deliciousmoment!

delicious.
delicious.
Maak zelf ijs!
zonder ijsmachine

Nu het van dat prachtige weer is, gaat een lekker ijsje er áltijd in. Wij hebben 5 heerlijke ijsjes: van popsicle bomvol fruit tot yoghurt-honingijsjes die je allemaal zonder ijsmachine kunt maken. Kinderen in de buurt? Die helpen vast graag mee (met opeten).

 

delicious.
Organiseer een daslookspeurtocht
en maak pesto!

Het is daslooktijd. En dat ruik je meteen als je in de buurt van dit 'onkruid' bent, want het verspreid een heerlijke uiengeur. Leuk om met de kinderen te doen, is een daslookspeurtocht. Pakken ze meteen even wat zon. Wie wordt de beste speurneus? Flinke hoeveelheid gevonden, maak er dan onze onovertroffen pesto van. Lekker met spaghetti. Natuurlijk leggen we ook uit waar je op moet letten bij het daslook plukken.     

delicious.
Aanbieding: 4x Zin + special sterke vrouwen
binnenblijven met Zin Magazine

Met deze fijne aanbieding van onze collega’s van het tijdschrift Zin is binnenblijven minder erg: 4x Zin + de special sterke vrouwen + 4 prachtige ansichtkaarten, samen voor maar € 19,95. Zo hoef je de deur niet uit en verveel je je voorlopig ook niet!

In de bijzondere uitgave Sterke Vrouwen van Zin wordt 75 jaar vrijheid gevierd met 75 krachtige vrouwen die voor vrijheid streden én strijden. Zíj maken het verschil!

delicious.
Leer fermenteren!
alle do's & don'ts

Chocolade, bier, zuurkool... wist je dat een groot deel van ons eten te danken is aan fermentatie? Snijden, zouten, verpakken & wachten... zó simpel is het eigenlijk. Eke Mariën, onze man van de kooktechniek, legt precies uit wat het is en geeft je er ook nog een fijn recept van kimchi bij. 

Volg delicious. ook op
delicious. - Instagram delicious. - Facebook delicious. - Twitter delicious. - YouTube
Copyright © 2020 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer