+ Kaasfondue, vada pav én waarom je écht een snelkookpan wil kopen
delicious.
Lekker vega
Dit is de bekendste snack uit Mumbai – en je eet hem op een bolletje

De contrasten van Mumbai zijn nog gelaagder dan zijn favoriete snack, de vada pav. Neem een hap, en je begrijpt waarom. Juist in het contrast, schuilt de schoonheid.

delicious.
De perfecte weekendafsluiter
Witte-chocolade-custardtaart

Witte chocolade is zoet en romig, en daardoor in combinatie met iets fris ideaal. Deze witte-choco-custardtaart heeft het allemaal, inclusief een vleugje versgeraspte nootmuskaat om al dat zoete geweld te bedaren. Daarover gesproken, wist je dat nootmuskaat de nummer één specerij is voor slaap?

Advertorial
delicious.
Een welkomstcadeau om in te lijsten!

Met zo'n exclusieve poster aan de muur, weet iedereen het zeker: dit is een échte foodliefhebber! De posters zijn exclusief ontworpen door de delicious.redactie, geprint op papier van duurzame oorsprong & verkrijgbaar in 3 varianten op 2 formaten: 30x40 of 50x70 cm. Welke poster kies jij?

Pre-order
De Italiaanse winterkeuken à la delicious.

In maart duiken we samen in de Italiaanse winterkeuken, in dit extra dikke Italië-nummer. Van de authenthieke recepten van Pasta Grannies tot de allerlekkerste zelfgebakken focaccia. En van Italiaans streetfood tot het verhaal áchter citrus. En natuurlijk veel inspiratie voor Italiaanse culi-adressen, deli’s & restaurants!

Het extra dikke Italiaanse maartnummer kun je nu alvast bestellen via onze webshop (gratis verzending binnen Nederland)! Dan krijg je 'm vanaf eind februari z.s.m. thuisgestuurd!

delicious.
delicious.
Jannekes
Linzensoep met wortel en sinaasappelgremolata

Linzensoep kom je tegen in zowel de Arabische, Griekse, Joodse, Armeense, Aramese, Koerdische en Turkse keuken. En dus is er voor ieder wat wils! Met vlees, zonder vlees… Wij maken vanavond deze vegetarische linzensoep van Janneke.

delicious.
Twijfel je nog?
Waarom je écht een snelkookpan wil kopen + 25 recepten

Pas op, afblijven! Nog niet openmaken! Er zijn maar weinig items in de keuken waar we zó behoedzaam mee omgaan als de snelkookpan. Sexy is hij zeker niet, maar oh, wat is hij efficiënt. Na dit artikel weet je zeker dat je er een nodig hebt in je leven.

delicious.
Zonder gluten
Kaasfondue met gin, steranijs & geroosterde wintergroenten

Hoe heerlijk is een koude winterdag, als er binnen een pan kaasfondue op tafel komt! Maar het maakte onze hoofdredacteur Karolien vroeger ook een beetje zenuwachtig. Waarom, en hoe ze over haar fondue-angst is gestapt lees je hier.

delicious.
Ja, dat kan!
16x gezonde pasta recepten

Kijk: we zijn hier niet om je te vertellen dat je gaat stralen van deze gezonde pasta recepten, en we beweren ook niet dat je 10 kilo kwijtraakt in 7 dagen. Maar, deze recepten zijn wel net even een stukje groener, frisser en minder zwaar – en dat maakt soms al een wereld van verschil.

Wat vind jij van onze nieuwsbrief?
Ja, leuk! Positief Negatief Kan beter
Volg delicious. ook op
delicious. - Instagram delicious. - Facebook delicious. - Twitter delicious. - YouTube delicious. - Podcast
Copyright © 2023 Roularta Media Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden