KOM OP 17 JULI NAAR PURMEREND!

De Tweede Kamer gaat met reces, maar...

...FVD gaat door! Op zaterdag 17 juli is FVD vanaf 14:00 in Purmerend. Meer info volgt, maar zet het alvast in uw agenda! Het wordt een spectaculair event. En als u ons wilt steunen, geeft u zich dan op om actief te worden voor onze partij! Ga naar fvd.nl/word-actief. We hopen u snel te zien!

WORD ACTIEF

CORONA

De spraakmakende Hans-speech van Thierry Baudet is van YouTube verwijderd. Hans is een persiflage van Jensen: een bange volger van de mainstream media die bij elk propagandabericht over oplopende "besmettingen" een paniekaanval krijgt. Met een combinatie van humor en onomstotelijke feiten legde Baudet de vinger op de zere plek.

BEKIJK DE SPEECH

TERUGBLIK

Met Theo Hiddema in 's-Gravenzande!

Het FVD-event afgelopen zondag in 's-Gravenzande was een groot succes! Wat een warmte, wat een energie! Honderden mensen kwamen naar het strand. Om de herinnering te koesteren en te laten zien dat wij wl bij elkaar blijven komen, dat wij wl blijven strijden voor vrijheid, democratie, soevereiniteit en behoud van betaalbare energie en landschap & cultuur, maakten we een korte aftermovie.

Met Hiddema op pad

FVD WEBSHOP

Laatste week van de Summer Sale

Aankomende week is de LAATSTE WEEK van de Summer Sale. Speciaal voor de zomer heeft de FVD Webshop maar liefst acht boekenpakketten met enorme korting samengesteld. Er zijn nog pakketten beschikbaar!

BEKIJK DE AANBIEDINGEN

KLIMAAT

De verbouwing waar elke huizenbezitter tegenop ziet

Van het gas af - het moet van CDA en VVD (en natuurlijk alle andere kartelpartijen) maar het is voor huizenbezitters een nachtmerrie. Het is verbijsterend hoe de radicaal-marxistische klimaatagenda ineens mainstream is geworden en met grote dwang aan ons wordt opgelegd. Namens FVD treedt Frederik Jansen in de Kamer op tegen de "energietransitie" en afgelopen week richtte hij zich met een verrassende motie op het gedwongen "van het gas af" gaan dat Nederland miljarden gaat kosten.

BEKIJK DE MOTIE
Word lid!

Forum voor Democratie is de grootste politieke partij met ruim 45.000 leden.

Fb Tw Inst Yt In

Afmelden