Renteschommelingen, AI of de Amerikaanse verkiezingen: waar liggen de risico’s, en waar de kansen?
Redactioneel
Hoe zwermen onbemande toestellen elke oorlog veranderen

Het onbemande luchtvaartuig, preciezer en goedkoper dan andere wapens, verandert elke oorlog. Bestuurders bereiken een heldenstatus, maar AI kiest vaak het doelwit. Wonderwapen? De nuchtere feiten over de oprukkende drone.

De aanval van Hamas vanuit Gaza op 7 oktober 2023 begon met drones die Israëlische grensposten uitschakelden. Houthi-rebellen in Jemen verlammen sindsdien de scheepvaart in de Golf van Aden door beschietingen met Iraanse drones.

EW Bulletin
Advertorial
18 maart 20:00 - Het grootste beleggersdebat van de Benelux

Renteschommelingen, AI of de Amerikaanse verkiezingen: waar liggen de risico’s, en waar de kansen? Neem 18 maart 20:00 digitaal deel aan het grootste beleggersdebat van de Benelux. 6 experts uit Nederland en België stomen u klaar voor elk scenario. Eén ding is zeker, we verleggen grenzen.

EW Bulletin
Advertorial
Verbeter uw managementskills met inzichten uit de wetenschap

Hoe stuurt u uw medewerkers zo aan dat zij uitvoering geven aan de missie van de organisatie? In deze collegereeks geven zes hoogleraren inzichten in de psychologische kant van leiderschap en (on-bewust menselijk gedrag.  Met o.a. prof. dr. Erik Scherder, prof. dr. ir. Mathieu Weggeman en prof. dr. René ten Bos.

Redactioneel
Fransen lopen binnen door domme keuze kabinet

Hoe kan een land zó dom zijn om een onderzeeër te kiezen bij een Franse werf, die – gesteund door de Franse overheid – onder de reële prijs kan duiken om straks bij het onderhoud binnen te lopen, schrijft Eric Vrijsen.

Mag die miljardenorder voor vier nieuwe onderzeeboten naar Frankrijk? Wel als ze in Cherbourg betere boten maken dan in Vlissingen, want in een steeds dreigender wereld moet de Koninklijke Marine beschikken over boten met maximale inzetbaarheid. Onderzeeboten zijn het machtigste wapen van de krijgsmacht. Gevechtscapaciteit gaat boven alles.

Telefoon 020 – 8944 875
E-mail ewbulletin@onebusiness.nl

Dit bulletin is een uitgave van Roularta Media Nederland. U ontvangt dit bulletin omdat u andere publicaties van Roularta Media Nederland ontvangt, en/of omdat u hebt aangegeven deze of soortgelijke publicaties van Roularta Media Nederland te willen ontvangen.

Voor vragen over uw abonnement, mail naar: klantenservice@ewmagazine.nl
Voor vragen aan de redactie, mail naar: redactie@ewmagazine.nl

Uw aanvraag zal door Roularta Media Nederland of rechtstreeks door de betreffende adverteerder worden beantwoord. Ten behoeve van dit laatste, kan Roularta Media Nederland uw contactgegevens aan de betreffende adverteerder verstrekken. Door op ‘verzenden’ te klikken, geeft u aan dat de adverteerder u binnen negentig (90) kalenderdagen per post, e-mail of telefoon mag benaderen over de aanbieding/het kennisdocument.

Voordat u uw aanvraag verzendt, kunt u de bij Roularta Media Nederland bekende gegevens controleren.


Afmelden | Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden | Adverteren?