+ Red velvet
delicious.
Amerikaanse klassieker
Red velvet cake

De decadente red velvet cake komt uit de zuidelijke staten van Amerika en heeft een lichte chocoladesmaak die wordt gecombineerd met een roomkaasglazuur, waardoor het niet te zoet is. Met torenhoge lagen, is deze klassieker een must bake!

delicious.
Verwennen maar
21x de lekkerste vaderdagontbijtjes

Van geurige koffie en versgeperste jus tot knapperige croissants en perfect gebakken eieren – scroll door deze vaderdagontbijtjes en je raakt sowieso geïnspireerd. Maak een prachtige fruitsalade, bak pannenkoeken of draai homemade zoet in elkaar. Alles om ervoor te zorgen dat ze zich speciaal voelen, die lieve vaders.

delicious.juni
Zon op je bord!

Het is (bijna) zomer, dus brengen we je de zon op je bord! Van een simpel & snel BBQ-menu tot zomercocktails met chorizo-bitterballen en de allerbeste borrelplanken. En heb je na de borrel geen ruimte meer voor een hoofdgerecht? Maak dan een dessert met vers seizoensfruit. Borrelhapjes en toetjes: meer heb je niet nodig om de zon op je bord te proeven. Heerlijk!

Bestel het juni-nummer nú in de webshop (gratis verzending binnen NL) en krijg 'm z.s.m. thuisgestuurd. Of koop 'm in de winkel.

delicious.
delicious.
Alles over...
Vadouvan: wat is het, kun je het zelf maken en wat maak je ermee?

Vaa-doe-wattes? Aangenaam, vadouvan is het lievelingsmengsel van menig chef en een soort 'Franse kerrie' op chic. Met deze specerijen maak je hem eenvoudig zelf!

delicious.
Roll with it
Springrolls voor een portie lente op je bord

Springrolls hebben het afgelopen decennium de wereld veroverd: de vers gerolde loempia’s van geweekte rijstvellen met rijstvermicelli, rauwe groenten en vis of garnalen doen menig hart sneller kloppen. Dat van jou ook?

delicious.
Van kimchi tot kefir
Hoe gezond is gefermenteerde voeding voor je?

Fermenteren is hipper dan hip, en dat terwijl de techniek ouder is dan de weg naar Rome. Maar hoe gezond ís het nou eigenlijk? En waar moet je op letten als je meer gefermenteerde producten wil eten? 

delicious.
Vino in de pasta
18 pasta’s met een scheutje wijn, want daar wordt alles lekkerder van

Pasta en Italiaanse wijn: het zijn slechts twee van de briljante uitvindingen uit het land van de laars. Tijd voor een ode in de vorm van dit lijstje. Pak de fles er maar bij, deze pasta’s worden nóg lekkerder van een scheut wijn.

Wat vind jij van onze nieuwsbrief?
Ja, leuk! Positief Negatief Kan beter
Volg delicious. ook op
delicious. - Instagram delicious. - Facebook delicious. - Twitter delicious. - YouTube delicious. - Podcast
Copyright © 2024 Roularta Media Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden