cashcowdaily
  Markten winnen aan kracht. Waar liggen de kansen?
Aandelenmarkten beginnen aan kracht te winnen. De AEX ETF is eind juni 3,9% boven het 200-daags voortschrijdend gemiddelde gekomen. Er lijkt dus sprake te zijn van een doorbraak. Bekijk onze selectie van andere kansrijke ETF's. 
cashcowreadmore.jpg
 
AEX verliest wat opwaartse kracht
Beleggers zijn niet gevoelig voor uitspraken van Fed-president Powell. De Chinese economie ontwikkelt zich positief. En de AEX verliest aan opwaartse kracht.
cashcowreadmore.jpg
Trump’s ‘blame China’-strategie
T. Rowe Price geeft aan op welke vijf belangrijke pijnpunten in de Chinees-Amerikaanse relatie beleggers de komende maanden moeten letten.
cashcowreadmore.jpg
VanEck Vectors Video Gaming and eSports 1 jaar
De VanEck Vectors Video Gaming and eSports UCITS ETF viert zijn eenjarig bestaan. Volgens hoofd Europa Martijn Rozemuller biedt de branche in de toekomst verdere groeikansen.
cashcowreadmore.jpg
19 mooie aandelenkansen van buy tot strong buy
Er zijn genoeg kansen te vinden op de Amsterdamse beurs. Een kansrijke selectie. Een scan op weekbasis resulteert in 19 mooie kansen; van 'buy' tot 'strong buy'.
cashcowreadmore.jpg
COLUMN
"De productie van Rio Tinto’s belangrijkste product lijkt niet geraakt te worden door het Covid-19 virus. Daarbij is ijzererts een van de weinige grondstoffen die year-to-date in de plus staan. Per saldo kan Rio Tinto er wellicht van profiteren." - Martine Hafkamp, directeur Fintessa Vermogensbeheer
</