+ Kip in parmezaanroomsaus
delicious.
Op z'n lekkerst
Kip in parmezaanroomsaus met spinazie en zongedroogde tomaatjes

Dit gerecht bewijst maar weer eens dat je geen 20 ingrediënten nodig hebt om iets verrukkelijks op tafel te zetten. Geef er ook vooral je eigen draai aan, vervang de tomaatjes eens door olijven, kappertjes of ingemaakte citroen, of doe er een snuf chili bij voor meer pit. 

delicious.
Het soep- & pantoffelseizoen is geopend!
Tomaten-broodsoep met ansjovis & burrata

Geef broodsoep een kans. Het is misschien niet de eerste soep waar je direct trek van krijgt, maar geloof ons: het is de perfecte samensmelting van een stoof en soep. Vol, romig en sterker dan een schouder als je zoekt naar troost.

delicious.september
25x easy!

In dit extra dikke nummer van foodmagazine delicious. gaan we voor easy. Zo staan er – naast heel veel heerlijke uitpak-recepten - wel 25 recepten in die je binnen een half uurtje op tafel zet. Julie maakt stoof, traybake, pulled chicken en pasta en in het weekend een zalmzijde. Manon presenteert soep, quiche of pita’s, eenvoudiger kán bijna niet. Of kijk de kunst af van Italianen die pittig saucijzenvlees of venkelworst door hun saus, dip of gehakt doen voor meer smaak en snelheid.

Bestel het septembernummer van delicious. nú in onze webshop (gratis verzending binnen NL) of koop 'm bij een winkel bij jou in de buurt!

delicious.
delicious.
Vandaag als hoofdgerecht, morgen op een broodje
Rendang daging met atjar

Beland jij ook direct in nostalgische bui wanneer je denkt aan een pruttelende pan rendang op het vuur? Er kan maar weinig tippen aan dat botermalse vlees vol warme, geurige smaakmakers! Food for the soul, zoals we dat zo poëtisch zeggen.

delicious.
Spoed-zoet
Snelle taarten voor als je bezoek binnen een uur voor de deur staat

Voorbereiding is alles. Zeker als we gaan bakken zorgen we voor een uitgebreide mise-en-place vóór we aan de slag gaan. Als we de kans hebben, that is… Want eerlijk: vaak slaan we pas aan het bakken als het bezoek al bijna onderweg is. Ben jij ook zo? Geen nood, deze recepten zet je vliegensvlug in elkaar.

delicious.
Hartverwarmend
Maleisische nyonya curry met kip

Je gebruikt in dit recept geen verse kurkuma (scheelt veel vlekken!) maar de gedroogde variant. Tip: let op de kleur! Hoe meer de tint naar oranje neigt, hoe hoger het curcumine gehalte: het stofje waar zoveel gezondheidsvoordelen aan vast kleven. Oranjeachtige kurkuma is dus niet alleen lekkerder, maar je schijnt er ook de herfst mee door te komen.  

delicious.
Tijd voor een nieuwe ontbijtroutine?
Tropisch havermout ontbijt met kokos – stap voor stap recept

De tropische combinatie van kokos, passievrucht en citroengras is er eentje om nooit te vergeten. Met deze zoete havermout als ontbijt geniet je ook in de herfst van frisse zomersmaken.

delicious.
Back to work
15x gerechten om mee te nemen naar werk

Ciao vakantie, hallo school en werk! De plicht roept en goed eten is een must. De opties voor lekkere to-go maaltijden in supermarkten en op stations worden steeds beter. Toch gaat er niets boven fijne, voedzame gerechten die je zelf meeneemt naar werk.

Volg delicious. ook op
delicious. - Instagram delicious. - Facebook delicious. - Twitter
Copyright © 2024 Roularta Media Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden