Tentenkamp Duiven

Webversie

It's an ''add to cart'' kinda day! 
Want met Epplejeck's lekkere lente deal is het 3 halen, 2 betalen! Lekker voordelig shoppen dus. Ideaal voor als jouw grote teen alweer door je sok heen prijkt, de bodem van je potje hoefvet bijna in zicht is of je stalschoenen niet meer zo waterdicht blijken te zijn als dat je dacht. 

Shop nu

Epplejeck shopper
Met een Epplejeck of Quur shopper ben je helemaal klaar voor een shopsessie! Of je nu de Epplejeck, supermarkt of de stad in gaat, deze fashionable shoppers zijn handig voor elke shop missie! Handig om al jouw gescoorde items in mee te nemen!

Shop nu

Nieuw: ES Merlot Crystal Gold


Deze speciale collectie is romantisch en glamoureus met zijn rijke merlot-rode nuance, luxueuze details en unieke stoffen. Een prachtige kleur die op elke kleur vacht mooi staat. 
Shop nu

Guess who's back?! 

Jullie vragen, wij regelen! Vanaf zaterdag 26 februari is Tentenkamp terug, ditmaal in Duiven. Kom dus snel langs en profiteer van de hoogste kortingen en mooiste koopjes. 

Meer informatie

-50% op winterbovencollectie

Shop nu wel heel voordelig nog een fijn trainingsshirt of warme hoodie. Op alle winterbovenkleding krijg je nu 50% korting. Zowel voor de vrouw, man en kids zijn er nog leuke kledingstukken te vinden. 

Shop nu