2 maanden gratis HBO

5 years ago
  • Html
  • Text
2 maanden gratis HBO
Wordt deze mail niet volledig getoond, klik dan hier
2 maanden gratis HBO
Eerste 2 maanden gratis bij HBO!
Wat krijg ik met HBO?
De nieuwste series, de grootste films: The Newsroom 2
De nieuwste series, de grootste films: Ray Donovan
Eerste 2 maanten gratis bij HBO!

Het Amerikaanse HBO is één van de allergrootste abonneekanalen ter wereld. HBO (afkorting voor Home Box Office) heeft alleen al in Amerika bijna 30 miljoen abonnees en maakt programma’s die te zien zijn in meer dan 150 landen. Wat de zender uniek maakt, is dat HBO niet afhankelijk is van reclame-inkomsten zoals gewone tv-zenders. De kijker betaalt, dus de kijker bepaalt. Dit betekent dat HBO eigenzinnige en grensverleggende series, films, concertregistraties en documentaires kan maken én uitzenden. Televisie van het allerhoogste niveau, zonder vervelende reclameonderbrekingen. Vaak zijn nieuwe series al binnen 24 uur na de Amerikaanse première in Nederland te zien, met Nederlandse ondertiteling. It’s not TV. It’s HBO!

 
Wat krijg ik met HBO?

Drie digitale tv-kanalen, met HBO, het premièrekanaal, zelfs in HD-kwaliteit (alleen zichtbaar met een HD-ontvanger). Zo ziet u uw favoriete programma’s zoals ze bedoeld zijn: haarscherp en met perfect geluid. Voor het kunnen bekijken van HBO dient u een apart abonnement af te sluiten. Nu - bij het aangaan van een jaarabonnement - de eerste twee maanden gratis, daarna € 15,20 per maand (prijspeil 30 juli 2013). Deze actie loopt tot en met 31 augustus 2013 en de korting wordt automatisch verrekend.

HBO (ook in HD)
Hier vind je alle grote nieuwe tv-series en iedere zaterdag en zondag een filmpremière, zoals Game of Thrones, Boardwalk Empire en Girls.
HBO2
Je ziet hier vooral films en series met de nadruk op intrige, romantiek en drama. Bijvoorbeeld Six Feet Under en Combat Hospital.
HBO3
Het kanaal voor de liefhebbers van actie, spanning en passie. Kijk onder andere naar Curb your Enthousiasm, Treme en de actieserie XIII.

lees meer
De nieuwste series, de grootste films: The Newsroom 2

Het nieuwe seizoen van Aaron Sorkins bejubelde dramaserie over de professionele en persoonlijke uitdagingen waarmee een labiele ankerman (Jeff Daniels) en zijn redactie dagelijks te maken krijgen. Elke maandag om 20.30 uur op HBO.

Deel dit artikel:      lees meer
 
 
De nieuwste series, de grootste films: Ray Donovan

Supersterren, topsporters en magnaten: allemaal komen ze wel eens in de problemen. Kwesties die ze zelf liever niet oplossen. Enter Ray Donovan! Liev Schreiber schittert als de fikser met dienst die alle misère van L.A.’s elite als sneeuw voor de zon laat verdwijnen. Elke maandag 21.30 uur op HBO.

Deel dit artikel:      Lees verder
Postadres
Postbus 5048
4330 KA Middelburg
Bezoekadres hoofdkantoor
Poelendaelesingel 10
4335 JA Middelburg

Contact
e-mail: ddtv@DELTA.nl
website: www.DELTA.nl/digitaletv

Afmelden | Gegevens wijzigen
© 2013 DELTA. Alle rechten voorbehouden Privacy | Disclaimer

Share this newsletter on

Related newsletters

Delta.nl

Categories: Energy | Energy companies
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

© 2019