Nieuw: Pavo Lijnzaad, OmegaFit en ProteinPlus

Webversie

Be sporty, become a champion

Tijdens de Sporty Winterdeals shop je artikelen uit maar liefst 5 categoriën met 20 procent korting. Dus zijn je laarzen versleten, heb je nog geen bijpassende beschermers bij je dekje of matcht je rijbroek er net weer niet bij? Gooi dan snel jouw winkelmandje vol en profiteer van de kortingen!

Shop nu

Rijbroek
Quur QCardie Full Grip

Deze fijne, trendy rijbroek van Quur heeft een volledig siliconen zitvlak voor extra grip in het zadel. Door het elastische materiaal ervaar je maximale bewegingsvrijheid. De siliconen binnenzijde van de tailleband voorkomt een blote rug, doordat de siliconen ervoor zorgen dat jouw shirt beter in de rijbroek blijft zitten. 

109,95  87,96

Shop nu

Handschoenen
Uvex Ventraxion Plus

Nieuw in ons assortiment zijn deze Uvex Ventraxion Plus handschoenen. Door de warme fleecevoering zijn ze ideaal voor de koudere maanden van het jaar. Wil je tussendoor snel een appje versturen? Dat kan gewoon met je handschoenen aan dankzij de touchscreen vingertoppen! 

''Zelfs vandaag met de regen en kou, wat voor mij met chronische ontstekingsreuma een enorme trigger is, toch heerlijk met droge handen kunnen rijden.''


Wendy Plomp - De Waalsehoeve

39,95  31,96

Shop nu

Nieuw van Pavo

Terug van weggeweest: Lemieux Mint