Nieuw: Pavo BeChill ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

Webversie

Epplejeck Logo

Tijd om de voorjaarsdeken te shoppen!

Komend weekend gaat de klok weer op de zomertijd. Het ultieme teken dat het voorjaar er toch echt aan zit te komen. Ben jij al goed voorbereid op de warmere dagen? Shop nu vast de deken(s) voor komend seizoen met een lekkere korting van -20%! 

Actievoorwaarden
Dekens

Have a Hoppy Easter!

Hop to it!

Nieuw: Pavo BeChill

Is jouw paard wel eens gestresst of nerveus? Dan is het nieuwe supplement BeChill van Pavo het proberen waard. Speciaal ontwikkeld voor incidentele stressvolle situaties, zoals een bezoek van de dierenarts, hoefsmid of voor op transport of tijdens het scheren. BeChill werkt tussen de 30 minuten en 2 uur na het toedienen. 

Just chill

Voor een tientje heb je een vriendje..

..óf twee Epplejeck Pollux halstertouwen. Altijd handig om een paar extra touwtjes op stal te hebben. Let op,deze aanbieding is slechts één dag geldig! 

Shop 'm hier!
Filialen

Get inspired #epplejeck

Wij zijn heel benieuwd wat voor mooie sets jullie allemaal samenstellen en hoe deze op jouw paard staan. Deel jouw tofste outfits en setjes op Instagram via #epplejeck en inspireer anderen met jouw stijl!

@haflingersterlyn
@haflingersterly
@janne.test
@janne.test
@lucia.dressage
@lucia.dressage
@lina144_
@lina144_
@mvdp_dressage
@mvdp_dressage
@kwpn_rose_pebbles_yh
@kwpn_rose_pebbl