-50% op de winter bovenkleding ❄️‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

Webversie

Epplejeck Logo

-20% op onze favoriete merken!

Een trendy en orginele look voor een betaalbare prijs, wie wil dat nou niet? Daarom zijn wij mega fan van de merken Horsegear & Quur. In de kleding van Quur loop jij zelfverzekerd rond en met Horsegear match je niet alleen je paard met jouw outfit, maar ook je hond! Twijfel je nog? Hier is -20% om ervoor te zorgen dat dit ook jouw favo merken worden!

Horsegear
Quur

Mix and match met Quur

De collectie van Quur is op alle manieren te mixen and matchen. Zo heb je basic trainingsshirts welke je onwijs goed kan combineren met de Qedlin, de bodywarmer welke tweezijdig te dragen is. Stijl je outfit af met de Qchain handschoenen en voel je zelfverzekerd in deze fantastische outfit!

Shop QUUR

Horsegear collecties

Shop Horsegear

-50% op de winterbovenkleding '22

Met deze frisse dagen kan je vast nog wel een extra vest of jas gebruiken. Deze shop je nu wel heel voordelig, want we hebben de sale verhoogd naar maar liefst -50% korting! Kom je snel kijken of er nog een koopje voor jou tussen zit? 🙃

Wintersale

NIEUW bij Epplejeck!

Elke week breiden we ons assortiment uit met de meest trendy en revolutionaire items. Deze week o.a. nieuwe items van Horsegear. Het merk met fashion en functionele items voor je paard.

Shop nieuwe items

Maanddeals Februari

Februari, de maand waarin we allemaal wel even een boost kunnen gebruiken. Zo ook jouw paard! Pavo HealthBoost is een fijn supplement om je paard mee te ondersteunen. Het bevat een uitgebreid scala aan vitaminen, antioxidanten en prebiotica. Goed voor paarden die ziek zijn geweest of een verminderde conditie hebben.

shop de maanddeals

Word jij onze nieuwe marketingtijger? 

Hou jij van een informele werksfeer en vind jij het een uitdaging om samen met jouw collega's van het marketingteam de doelstelling van de maand te gaan behalen? Dan ben jij de perfecte aanvulling voor ons team. We hebben meerdere vacatures open staan. Kom je solliciteren? 🤠

Hoofdkantoor
Filialen
Magazijn

Get inspired #epplejeck

Wij zijn heel benieuwd wat voor mooie sets jullie allemaal samenstellen en hoe deze op jouw paard staan. Deel jouw tofste outfits en setjes op Instagram via #epplejeck en inspireer anderen met jouw stijl!