Nieuw: Horsegear Ruffle zadeldek

Webversie

Laatste dagen Sportydeals


Alleen vandaag en morgen shop je nog met 20% korting op verschillende categoriën. Ben er dus snel bij voor het te laat is! 

ej.nl

 NIEUW!    NIEUW!    NIEUW!    NIEUW!

Horsegear Ruffle


Nieuw van Horsegear is dit prachtige zadeldek met een bies van ruffles. Verkrijgbaar in de tijdloze navy kleur en in de prachtige natuurtinten lichtbruin en donkergroen. Je maakt je set compleet met de bijpassende bandages met eveneens een een ruffle bies. 

Horsegear Ruffle

50% korting 


Ben je net als ons vaak je dressuur- en menproeven boekje kwijt? Of vergeet je het om de haverklap? Verklein de kans hierop door een reserve boekje aan te schaffen. Je shopt 'm nu met 50% korting!







Shop hier

Never wild enough! 


Een goede outdoordeken is de komende dagen nog geen overbodige luxe. Kan jij geen genoeg krijgen van panterprint, dan is deze nieuwe deken van Horsegear perfect voor jouw paard! De deken heeft een 200 grams vulling, is ademend en waterdicht en voorzien van een loopsplit voor meer bewegingsvrijheid. Is het je nog niet gevlekt genoeg voor de ogen? Dan hebben we nog meer mooie items voor een extra wilde look! ⤵️🐆

Horsegear Leopard

Go social party, jij bent er toch ook?! 
Reserveer 9 april 2022 vast in jouw agenda, want dan is het weer tijd voor de Go Social Party! een fantastische dag vol met jouw favoriete Influencer-sterren uit de paardenwereld, clinics, shows, fotomomenten, stands, spellen, challenges en nog veel meer.

> meer informatie