Koopzondag 6 februari!

Webversie

Today, I have to get to workout!

De Olympische Winterspelen gaan bijna van start en omdat we jou ook extra willen motiveren om jouw doelen te bereiken, hebben we voor jou de Sporty Winterdeals! Je shopt nu op verschillende categoriën 20% korting. Want zeg nou zelf, in een nieuwe outfit ben jij helemaal klaar om te knallen!

Geldig in alle filialen en online van 4 t/m 17 februari 2022; op het hele assortiment, Horseware, Bucas en Ariat max. 10%, m.u.v. BirthAlarm, Bucas, Horseware, Dy’on, Equestrian StockholmKFPS, KEP Italia, Kentucky, Orscana, Pénélope, Pharmahorse, Pikeur, TRUST, Tommy Hilfiger, Worm&Co, nieuwe collecties, Online Only-, beste- en vaste prijsartikelen, scheermessen, scheermachines, boeken, cadeaubonnen, reparaties, borduren, hindernismateriaal, voedingssupplementen, voer, verhuur, trailers, speciale bestellingen, reeds afgeprijsde artikelen of in combinatie met andere acties/kortingsbonnen. Typefouten en modelwijzigingen voorbehouden.

Shop nu

Feel like Anky, ride like Anky

Met een Ankypad op de rug van je paard komt de dressuurruiter in jou zeker naar boven! De anatomisch gevormde pads bevatten een fluweelzachte buitenzijde en aan de binnenkant een vochtregulerende voering van Coolmax®. Ze zijn gevuld met een synthetische vulling en staan erom bekend dat ze perfect op hun plek blijven liggen. Je scoort ze alleen dit weekend extra voordelig!

Shop nu