Læs denne mail i Deres browser
VidenDanmark

Nyhedsbrev

2017 november


VidenDanmarks netværksgrupper

http://www.videndanmark.dk/Lists/Fotos/M%C3%B8der/IMG_8508.jpg

Vil du prøve VidenDanmarks netværksgrupper? 

De giver inspiration, erfaringsudveksling og videndeling. Grupperne har hver især fokus på et afgrænset tema inden for VidenDanmarks område: Viden, læring og forandringsprocesser.


Grupperne mødes typisk 5-6 gange årligt – på skift hos medlemmerne. Til alle grupperne er der knyttet en faglig specialist, der står for den faglige facilitering af gruppen, og som sikrer at relevant viden tilføres gruppen.

Leder

Den første november 2017 skiftede VidenDanmark ​ejer fra Inger Thiersen til Uffe Lykkebak fra IT People Denmark​. De to netværksorganisationer bliver tilsammen blandt Danmarks største og tungeste netværk med fokus på videndeling. Synergien mellem de to netværksorganisationer vil skabe en række fordele for medlemmerne i fremtiden.

VidenDanmark er et fagligt netværk af virksomheder, organisationer og personer med fokus på viden, læring og forandringsprocesser. Et netværk som omfatter medarbejdere i nogle af landets mest videntunge virksomheder. IT People Denmark er et fagligt netværk, der faciliterer videndeling og networking for IT-professionelle i Danmark.

Jeg har været på udkig efter nogen, som brænder for videndeling og som har evnerne til at drive et professionelt netværk. ”Uffe Lykkebak og Alice Wise, som driver IT People Denmark, har stort kendskab til faciliterering af netværk. Deres indstilling og mål med at drive faglige netværk er meget lig med VidenDanmarks, og derfor giver ejerskiftet god mening for begge parter”. Jeg har ejet og drevet VidenDanmark siden 2013.

Da jeg overtog VidenDanmark var jeg selvstændig proceskonsulent. Mit faglige fokus var knowledge management, som er tæt koblet med VidenDanmarks eksistensgrundlag. Sidan da har fokus udviklet sig, og jeg arbejder i dag fuldtid i Ørsted (det tidligere DONG Energy), så der ikke er timer nok i døgnet til at kunne facilitere og drive VidenDanmarks livlige netværk. 

”Både Inger og jeg vurderer at IT People Denmark og VidenDanmark er meget sammenlignelige netværks forretninger, med samme indstilling og mål – og vi ser et kæmpe potentiale i den komplementære konstellation - og vi forudser at IT People Denmark og VidenDanmarks netværksgrupper gensidigt kan bidrage, løfte og inspirere til innovation, ny læring, videndeling. Overtagelsen vil skabe fornyet synergi og muligheder for alle vores medlemmer”, forklarer Uffe Lykkebak.

IT People Denmark har samtidig indgået samarbejde med Alice Wise, som har en baggrund inden for læring og forandringsprocesser, og Alice vil drive og facilitere VidenDanmarks netværksgrupper fremadrettet sammen med de faglige facilitatorer. Meningen er at sætte større fokus på faciliteringen af netværksgrupperne og skabe nye muligheder for alle medlemmerne. Alice vil fremover udsende nyhedsbrevet, det første vil komme inden jul.

Tak for denne gang - og håber at vi ses i grupperne og den 15. januar 2018 til Nytårstaffel!
Kærligst
Inger Toft Thiersen
 

Opmærksomhed skal skabes og gives

BLOG. Kun dem, der kan skabe den rette og ikke mindst største opmærksomhed, får de anerkendende og økonomiske livgivende klik, som alle ønsker. Men det sikre kriterium ​for, at opmærksomheden er til stede, er dialog - når man mødes.
Uanset om samtalen foregår via video, på gåturen i København, i samtalecaféen eller når vi mødes i netværksgrupper i VidenDanmark, så kan vi se hinanden. Og styrken i samtalen ligger i afkodning at de mennesker, vi samtaler med.  ​...læs mere og kommenter
 

RM - Migrering af data

Netværksgruppe torsdag den 23. november kl. 9. Netværksgruppemøde om Records Management med ekspertoplæg, case og erfaringsudveksling.
På dette møde vil vi sætte fokus på migrering og konvertering og forsøge at finde en best practice, så vi kan klæde vores IT-afdelinger, projektledelser og leverandører bedre på til næste migreringsproces.​ ...læs mere
 

Governance - Digitalisering og procesorientering

Netværksgruppe mandag den 27. november kl. 9.30. Netværksgruppemøde om Digitalisering og processorientering med ekspertoplæg, case og erfaringsudveksling. Dette møde handler om Governance. ...læs mere
 

Læring - On the job (OJT) training​

Netværksmøde tirsdag den 28. november 2017 kl. 9. Netværksgruppemøde om "Motivation og læring" med fokus på On the Job training.
Hvad synes du er særligt interessant ved on the job (OJT) training/mesterlæring som metode? Vi skal sammen dele eksempler på OJT og deling af metodikker. 
 ...læs mere
 
Ledige stillinger
Ledige stillinger
Ledige stillinger 
Kalender
LinkedInIcon.PNG
LinkedIn gruppe

Ny ejer af VidenDanmark giver nye muligheder

FAGLIG NYHED. ​Fra 1. november 2017 bliver VidenDanmark en del af IT People Denmark. Vi overdrager dermed ejerskabet til Uffe Lykkebak, som sammen med Alice Wise vil administrere VidenDanmarks netværk fremover. ...læs mere
 

Dedicated Organisational Change Management Consultant

STILLINGSOPSLAG. Do you excel when working with Organisational Change Management (OCM)? Are you motivated by engaging in business critical IT projects and securing a high customer satisfaction on your deliverables? Then this is a unique chance of joining our team as Organisational Change Management (OCM) Consultant....læs mere
 

HR Information Management Consultant

STILLINGSOPSLAG. As Global HRIM Consultant your task will be to develop and lead a team of HR professionals on different projects with the HRIM team. Your responsibility is to ensure valid data and transform the data into information to support decisions across Ramboll. The development will happen in close collaboration with the Global HRIM manager and the HR Operation Management team....læs mere
 
VidenDanmark • Skolebakken 3 • 2820 Gentofte • +45 24 42 69 77 • videndanmark@videndanmark.dk
Du modtager dette nyhedsbrev fordi du er tilmeldt via videndanmark.dk • afmeld nyhedsbrev