Mocht deze e-mail niet correct worden weergegeven, klik dan hier.  
 
Nieuwsbrief
Januari 2018
Hollywood to your Home
 
Hollywood to your Home
 
 
Hallo John,
Haal een beetje Hollywood in huis! Met onze nieuwe OLED-TV's en Blu-ray-spelers haal je Hollywood in huis. Je krijgt van ons een sneak preview van de producten die we net hebben onthuld op de CES 2018 in Las Vegas. Door samen te werken met specialisten uit Hollywood hebben we een nieuw assortiment ontwikkeld, waardoor je je favoriete films en series kunt ervaren zoals de regisseur het heeft bedoeld.

Als eerste in het assortiment voor 2018: de geavanceerde FZW954 en FZW804 OLED-tv's. Binnenkort verwacht: twee nieuwe 4K UHD Blu-ray-spelers, de UB824 en UB424. Kijk zelf. Jouw eigen stukje Hollywood.
Met vriendelijke groeten,
Je Panasonic-team
Meer van de CES
 
Jouw huis, jouw bioscoop
Zur EZW954-Serie
  Een nieuwe standaard voor OLED-tv's  
  De FZW954 en FZW804 zijn getuned door Hollywood-professionals en bieden een betere filmkwaliteit dan ooit tevoren. Samen met enkele van de belangrijkste specialisten uit Hollywood hebben we een betrouwbare standaard voor correctie en kleur gezet.

We introduceren een in Hollywood getuned 4K Pro HDR-platform, voorzien van een Master HDR OLED-paneel en HCX-processor. De miljard kleuren en bijna 100% DCI-kleurruimte dekking zijn een feest voor je ogen. Dankzij de Dynamic Blade-speaker, getuned door Technics, van de FZW954 heb je thuis een geweldige geluidservaring.

Het Art & Interior-ontwerp past naadloos in ieder interieur.

 
  Ontdek de FZW954  
  Bekijk de FZW804  
  Bekijk alle OLED-tv's  
 
Haal het beste uit je TV met 4K Blu-ray
Zur HTB688
  Nieuwste aanwinsten voor de UB-serie  
  Onze laatste UB824 en UB424 hebben verschillende nieuwe functies en verkennen de grenzen van home-entertainment.

Voor nog betere weergave in bioscoopkwaliteit is een geoptimaliseerde HCX-processor en HDR Optimiser ontwikkeld. Met de uitgebreide geluidinstellingen kun je al je favoriete media optimaal laten klinken.
Er worden meerdere bestandsformaten en bronnen ondersteund: 4K-streams, Ultra HD Blu-ray en audio-formaten met hoge resolutie zoals FLAC en DSD.
 
  Bekijk meer over de UB824  
  Bekijk de UB420  
  Ontdek alle HD Blu-ray-spelers.  
 
  Product Mijn profiel  
  eShop Support & Contact  
Blijf op de hoogte! Volg ons op:
   
 
 
    
Terug naar begin
 
Let op: je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je geregistreerd hebt of toestemde meer informatie van ons te ontvangen bij een eerder bezoek aan de Panasonic website. Gebruik deze afmeldlink als je je wilt afmelden voor onze nieuwsbrieven.
 
Stuur geen antwoord op deze e-mail aangezien dit een automatisch aangemaakte e-mail is waarop antwoorden niet mogelijk is.
 
Met vragen of opmerkingen kun je altijd bij Panasonic terecht via ons contactformulier op https://www.panasonic.com/be/nl/.
 
Informatie privacybeleid
 
Copyright © 2018 Panasonic Benelux, een vestiging van Panasonic Marketing Europe GmbH
 
Panasonic Belgium
Chaussée de Bruxelles 502
1731 Zellik
Belgium