… en vooruit te kijken naar het EK 2024
knm logo
Terugblik op onze releases van 2024
Bekijk en bestel

Geachte heer/mevrouw n Do,

Morgen wordt het EK in Duitsland afgetrapt: het thuisland speelt in München tegen Schotland. Twee dagen later, op 16 juni, begint het toernooi voor Nederland tegen Polen in Hamburg. Voor extra geluk en om het Nederlands Elftal een hart onder de riem te steken, is dit het perfecte moment om ons Geluksdubbeltje aan te schaffen. Bestel vandaag en ontvang hem op tijd in huis voor het eerste groepsduel van Nederland op het EK Voetbal 2024.


De start van het EK betekent dat 2024 alweer op de helft is: een mooi moment voor ons om eens terug te kijken naar de prachtige uitgiften die dit jaar werden gelanceerd. Behalve het Geluksdubbeltje lanceerden we ook een prachtige penning in coincard voor het belangrijke werk dat de Hartstichting al 60 jaar doet! De coincard voor 75 jaar NAVO, de schitterende herdenkingsmunt voor 200 jaar KNRM en de nieuwe herslag van de Leeuwendaalder werden ook met veel enthousiasme ontvangen.


En, om in voetbaltermen te blijven, vierden we ook mee met de bijzondere jubilea bij Feyenoord: 100 jaar geleden won de club hun eerste landstitel en 50 jaar later werd de UEFA Cup gewonnen. Dit kwam samen in twee bijzondere producten: het kampioensshirt 1924 in Zilver en een unieke penning in coincard mét gratis NFT. Met het Geluksdubbeltje op zak, hopen we het team van Ronald Koeman deze zomer ook naar een nieuwe beker te supporten!


Oplage Gouden Dukaten 2024

We houden u graag op de hoogte van de oplage van de Gouden Dukaten 2024. Deze herslagen konden alleen besteld worden in de maand mei. De definitieve oplage is vastgesteld op 742 Enkele Gouden Dukaten en 619 Dubbele Gouden Dukaten. 

Officiële Herslag Scheepjesschelling 2024
Bekijk en bestel
Jaarset Nederland 2024
Bekijk en bestel
Coincards
Bekijk en bestel
KNRM 200 Jaar Vijfje 2024
Bekijk en bestel
Officiële Herslag Dukaton 2024
Bekijk en bestel
Zilveren Dukaat ‘Amsterdamse Poort’ 2024
Bekijk en bestel
Officiële Herslag Leeuwendaalder 2024
Bekijk en bestel
Feyenoord
Bekijk en bestel

Volg ons

Afmelden

© 2024 Koninklijke Nederlandse Munt

Privacy Statement 

Trustpilot reviews