Hou 30 maart vrij in je agenda, want het is weer tijd voor ladies night!

Webversie

Zet in je agenda!

Woehoee, de voorbereidingen voor ladies night zijn in volle gang. 💃 Zorg ervoor dat jouw zussen, moeder, nichtjes, oma's, stalgenootjes en paardenvriendinnen 30 maart van 17.00 - 21.00 uur vrijhouden in hun agenda en kom gezellig met zijn allen shoppen onder het genot van een hapje en een drankje. Dan regelen wij de meest toffe en exclusieve deals! 

Shop nu

Awesome deals: 21% korting op onze private labels!

Je betaalt nu tijdelijk geen BTW op onze private labels. Deze korting geldt ook op de meest nieuwe producten! Bijvoorbeeld op de heerlijk zittende rijbroek QNoxx en legging QNila van Quur. Ook brand new is het te leuke Epplejeck Sweetie halster. Het halster heeft een schattige unicorn print. 🦄🦄 Voor welk item ga jij? 

We zijn met man en macht bezig om ons 18e filiaal in Westerlo klaar te maken voor de Grand Opening. Het is nog even wachten voor onze Belgische fans, maar jullie geduld wordt zeker beloond! Benieuwd naar de laatste update? Lees dan onze blog! 

lees meer

Sundays are for shopping!

Zondag 3 april zijn al onze filialen geopend. Met het fijne weer van de laatste tijd hebben wij zoveel zin in de zomer. ☀️ Het is dus hoogtijd om een kijkje te nemen bij alle prachtige collecties voor komend seizoen!

Filialen

Wist je dat?

Het voeren van ruwvoer in combinatie met een supplement onwijs goed is voor je paard? Door het kauwen maakt je paard extra speeksel aan, waardoor het supplement beter wordt opgenomen. Probeer het zelf uit met de combideal van Hartog en NAF!

Let op: Alleen geldig in de filialen

lees meer