De dagdeals zijn terug, check hier de deal van de dag! ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

Webversie

Epplejeck Logo

-21% op onze top 10 merken!

We hebben weer een spetterende actie voor jou! Je shopt nu tijdelijk onze top 10 merken BTW vrij. Dus met maar liefst 21% korting! Staat jouw favoriete merk in het rijtje?

Actievoorwaarden
Shop je favoriet

Nieuw - Nieuw - Nieuw 

Weer zijn er handige, functionele items toegevoegd aan de website. Onder andere de Horsegear trailerlijn, een elastische lijn om je paard aan vast te zetten in de trailer. Maar ook de Epplejeck documentenmap, ideaal voor wanneer het buitenseizoen komende maand weer los barst. En een nieuw hoofdstel voor in de wedstrijdring is altijd goed, toch? Deze van Epplejeck is met roze gouden gespen, super luxe!

Alle nieuwe items

De dagdeals zijn terug!

Vanaf vandaag zijn de dagdeals weer terug! T/m 28 maart komt er elke dag een fantastische deal online. Te beginnen met het Epplejeck Butterfly halster. Dit halster shop je enkel vandaag voor slechts €7,50! Buy now or cry later!

Shop 'm hier!

Extra Women's Day actie

Vandaag vieren we Woman's Day! Daarom een extra actie, speciaal voor alle dames. Koop jij vandaag een liksteen of een lollybox, dan krijg je er één gratis bij voor je bestie, zusje, moeder of gewoon voor je eigen merrie. Welk smaakje is de favoriet van jouw paard?

1 + 1 gratis

Maanddeals

RiceBran
Fertile

Gastrivet

Heeft jouw paard vage klachten, maar weet je niet precies wat het kan zijn? Wellicht dat je paard last heeft van maagzweren. Meer dan 50% van alle paarden heeft hier namelijk last van. Wat de symptomen zijn en hoe je maagzweren kan helpen genezen lees je in onze blog!

Blog

Ladies Night is coming!

We zijn druk bezig met de laatste voorbereidingen voor de avond van het jaar bij Epplejeck; de Ladies Night! Een avond met speciale aanbiedingen, lekker veel roze, leuke standjes en foodtrucks! Benieuwd wat er bij jou in het filiaal komt te staan? 

Check 't hier!

Get inspired #epplejeck

Wij zijn heel benieuwd wat voor mooie sets jullie allemaal samenstellen en hoe deze op jouw paard staan. Deel jouw tofste outfits en setjes op Instagram via #epplejeck en inspireer anderen met jouw stijl!