Schitter jij op de Open Stage?

9 juli 2024

De Open Stage vind je dit jaar op het Central Park Stage 1. Daar zie je kleine optredens, maar kunnen bezoekers ook laten horen wat zij muzikaal in huis hebben.

Je ziet er optredens van zowel nationale als internationale artiesten, maar als bezoeker kun je ook zelf meedoen aan een jamsessie met de Open Stage muzikanten en zo je eigen muzikale talent tonen. Daarvoor zijn elke dag tijden gereserveerd waarvoor je je kunt inschrijven. Lees de info op de site en teken in voor een slot.

Meer informatie

Talking Jazz

Ook dit jaar is Central Park dé plek om de artiesten van NN North Sea Jazz nog beter te leren kennen tijdens Talking Jazz.

Op vrijdag schuiven onder andere PJ Morton, Chief Adjuah & Dhafer Youssef aan. Zaterdag is er onder meer een interview met André 3000 en is het voor Joel Ross tijd voor een blind fold test. En zondag staan de paneldiscussie met Ian Chang en Rhafiq Bhatis (van Son Lux) op het programma, en een optreden van Lander Gyselinck en Kahil El'Zabar.

Bekijk het tijdschema op de site voor meer details.

Programma 2024

Bekijk de editie van 2023


Kom alvast in de stemming voor de komende editie van het festival met deze videoterugblik op NN North Sea Jazz 2023.
 

Je eigen oordoppen op maat

Bezoek de Alpine stand tijdens North Sea Jazz Festival en laat op maat gemaakte MusicSafe oordoppen aanmeten door hun experts.

Voor slechts €159,95 ontvang je één set op maat filteroordoppen inclusief bewaarcase. Het aanmeten duurt slechts 15 minuten en je ontvangt de oordoppen binnen drie weken bij je thuis.

Om je oren ook tijdens het festival te beschermen ontvang je na het aanmeten een gratis set universele PartyPlug oordoppen. Zo feest je beschermd totdat je de op maat oordoppen thuis ontvangt. Je vindt Alpine op Central Square.

Binnenkort Live

José James
WO 10 JULI
Zuiderpark Live, Den Haag

Meer informatie
Ambrose Akinmusire
DO 11 JULI
TivoliVredenburg, Utrecht

Meer informatie
Kymara
VR 19 JULI
Concertgebouw, Amsterdam

Meer informatie
Mark Lettieri
VR 19 JULI
Boerderij, Zoetermeer

Meer informatie
Scary Pockets
VR 11 JULI
Zuiderpark Live, Den Haag

Meer informatie
Meer concerten

northseajazz.com

Facebook
Twitter
YouTube
Spotify
Instagram

e-mailinstellingen | uitschrijven