2e kerstdag geopend van 12.00 - 17.00 uur‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

Webversie

Epplejeck Logo

Kerstvakantie deals

De kerstvakantie staat voor de deur. Geniet jij van een welverdiende vakantie of ben jij de bikkel die doorwerkt komende tijd? Hoe dan ook, we hebben voor iedereen de kerstvakantie deals! Hiermee shop jij een artikel naar keuze met 25% korting en shop jij tot wel -25% op verschillende categorieën.  

Kerst deals

Veilig & warm op pad ga je in Covalliero

Heb jij de perfecte jas voor dit jaargetijde nog niet gevonden? Je kan nu stoppen met zoeken. De Covalliero Led is namelijk in meerdere opzichten een perfecte jas voor de wintermaanden. Zo is de jas isolerend en heeft het een warme, comfy voering. Ook is de jas extreem waterafstotend en heeft de jas Led strips op de achterzijde, waardoor jij goed gezien gaat worden. 

Bekijk hier

Time to celebrate!

Het eind van het jaar is in zicht. Tijd om terug te blikken op alle mooie momenten met jouw paard dit jaar. En hoe doe je dat het beste? In deze feestelijke ''Celebrate'' set van QHP natuurlijk! ✨

Celebrate!

Blog: Vuurwerkstress


Het is bijna zover; 2023. De jaarwisseling is voor ons altijd een feestelijk moment, maar het kan bij onze paarden nogal stress opleveren. In deze blog lees je alles over hoe je om kan gaan met de vuurwerkstress van je paard. 

Meer info