Mooi weer op komst = vliegendekens shoppen! ☀️‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

Webversie

Epplejeck Logo

-25% op Bucas & Horseware

Het wordt tijd om je paard voor te bereiden op de komende warmere dagen. En wij gaan jou daar bij helpen! We bieden nu namelijk 25% korting op de topmerken Bucas en Horseware. Deze merken staan bekend om hun hoogwaardige kwaliteit en comfort voor je paard.

Vooral in de zomer heeft je paard extra bescherming nodig tegen de zon en vervelende insecten. Onze vliegen- en zomerdekens zijn perfect om je paard comfortabel te houden, zelfs op de heetste dagen.

Onze collectie omvat verschillende maten en modellen om te voldoen aan de individuele behoeften van jouw paard. Of je nu opzoek bent naar een deken met UV-bescherming, een vliegenmasker of een staartbeschermer, we hebben het allemaal.

Wees er snel bij voordat het te laat is! 

Bucas & Horseware
Shop Bucas
Shop Horseware
Shop alle dekens hier

Aangepaste openingstijden

Alle filialen