Ser nyhedsbrevet forkert ud? Vis nyhedsbrevet i din browser.

 Velkommen til nyhedsbrevet!

Her i dette nyhedsbrev kan du læse om følgende:

Solar Plexus er medvært til Åbent Hus på Mosedamgaard på lørdag den 6. maj kl. 11-18, hvor vi giver 25 minutters massage til 150 kr. sælger gavekort med 25% og 10% på alle produkter i klinikken.  Der vil også være 25% rabat på gavekort og 10 % på alle produkter i Studiestræde i København på lørdag ligeledes. Sidst men ikke mindst giver vi nu vores hjemmeside endnu et pift... læs mere her nedenfor.

Nemmere oversigt til dig på Solplex.dk

Få en skøn massageoplevelse med Solar Plexus

Må vi stolt præsentere ...."De nye undersider på www.solplex.dk." De er lige sat op i dag og giver dig et større overblik over, hvad vi egentligt kan tilbyde. Hvis du f.eks. mangler “Gaver til ham” og “Gaver til hende” eller bare gerne vil se hvad kategorien KROPSBEHANDLINGER, WELLNESS BEHANDLINGER eller WELLNESS TILBUD indebærer, så kan du se det I denne overskuelige oversigt.

 Rigtig god fornøjelse!

25% rabat på alle gavekort købt og betalt i receptionen og 10% på alle produkter.

På lørdag den 6. maj er Solar Plexus medvært på Åbent Hus arrangementet på Mosedamgaard, hvor der vil være en masse gode tilbud. Nogle af de tilbud vil vi også gerne give til jer i byen. Derfor kan du den 6. maj købe gavekort med 25 % rabat og få 10 % på alle produkter i klinikken.
Tilbuddet gælder i Studiestræde fra kl. 11-15 og kræver at du møder op i receptionen på dagen og betaler med kontanter, dankort eller mobilepay.

---

25 min. massage for 150 kr. er et af de mange tilbud du får på lørdag til Åbent hus på Mosedamgård, Lejrvej 2 i Kirke Værløse.

Solar Plexus inviterer dig på landet med skøn natur, markedsstemning, boder, rideture og selvfølgelig massage til markedspriser: 25 min for kun 150 kr. og du kan booke allerede i dag. Gå på ONLINE BOOK og vælg "Prøvebehandling Mosedamgaard kun 6. maj"
OBS! Der gives kun prøvebehandlinger i klinikken på Mosedamgård denne dag, vælges andre dage vil bookningen blive annulleret.
Yderligere vil der være 25 % på gavekort (max 5 pr. person) og 10% på alle produkter i klinikken. 
Se programmet nedenfor. Håber vi ses.

---

10% på Suki 6. maj.

Suki skin cares økologiske hudpleje produkter har en klinisk bevist effekt på reduktion af problemhud og rynker og er 100% uden syntetiske stoffer. Med Suki Trial Kit får du muligheden for at prøve den komplette serie til den daglige pleje af din hud. Den lækre serie fås til problemhud eller moden hud, og vi hjælper dig med at vælge den helt rigtige serie, der får din hud til at se bedst muligt ud.

---

Få nyheder, gode tilbud og deltag i konkurrencer på Facebook.

---

Vi glæder os til at byde dig velkommen i klinikken

Afmeld - Rediger din tilmelding

Studiestræde 43, kld., 1455 Kbh K
Nørregade 45, 1165 Kbh K
Lejrvej 2, 3500 Kirke Værløse