Nieuwsbrief niet goed leesbaar?
 Bekijk dan de online versie
 
De TamTam is een compacte weergave van wat er online en offline in en over (de gemeente) Amersfoort is gezegd in de afgelopen 24 uur. Daarnaast maakt het zichtbaar hoe onze communicatie over beleid en bestuur landt.

 
26 april 2022
KPN-zendmast in Park Randenbroek
Eemhuis Een onlangs geplaatste zendmast van KPN in Park Randenbroek zorgt voor gefronste wenkbrauwen bij omwonenden en natuurliefhebbers, schrijft AD. Volgens de krant stond de mast eerst op de Zonnehof, maar door bouwwerkzaamheden daar is die tijdelijk verplaatst naar Park Randenbroek. In het artikel komt ook een gemeentewoordvoerder aan het woord. 

Op het AD-Facebookbericht reageren 19 mensen. Ook De Stad Amersfoort besteedt aandacht aan de mast.

En verder...
  • schrijven we in een nieuwsbericht over de 4 mei-herdenkingen die volgende week gepland staan in Amersfoort;
  • verwelkomt Amersfoort opnieuw een deelfietsbedrijf, meldt AD;
  • wordt de gemeentelijke vergoeding voor Amarena verhoogd van 2,3 miljoen naar 2,9 miljoen euro per jaar, schrijft De Stad Amersfoort;
  • is het eerste slechtvalk-jong geboren in het nest bovenin de Onze Lieve Vrouwetoren. Op Facebook (181 likes) en Instagram (170 likes) plaatsen we een bericht;
  • hebben burgemeester Bolsius, wethouder Kraanen, Politie Midden-Nederland, Veiligheidsregio Utrecht, Koninklijke Horeca Nederland (afdeling Amersfoort) en Art.1 Midden Nederland het Convenant Veilig Uitgaan ondertekend. Op Facebook en LinkedIn delen we een bericht.
  • zoeken we een Teammanager Leefomgeving, op LinkedIn, Insta Stories en Facebook Stories delen we de vacature.