Als u deze nieuwsbrief niet kunt openen, dan kunt u deze ook online bekijken. online bekijken.
Gemeente Aalsmeer
Kopie van Nieuwsbrief 12 oktober 2016

27 kinderburgemeesters en 18 vluchtelingenkinderen maken actieplan

27 kinderburgemeesters en 18 vluchtelingenkinderen maken actieplan
11-oktober-2016 | Zaterdag 8 oktober 2016 was een dag van ontmoeten, inspireren, luisteren, leren, verbinden, lachen, dansen en actieplannen maken voor alle 27 kinderburgemeesters van Nederland. De kinderburgemeesters kwamen voor de eerste landelijke kinderburgemeestersdag uit Aalsmeer, Amstelveen, Diemen, Epe, Gouda, Halderberge, Heusden, Houten, Kapelle, Leeuwarden, Nuenen, Overbetuwe, Rijswijk, St, Michielsgestel, Zandvoort, Zoetermeer en Zuidplas.
Lees verder >

Gemeentehuis 14 oktober gesloten

26-september-2016 | Vrijdag 14 oktober is het gemeentehuis in Aalsmeer gesloten vanwege bouwwerkzaamheden.
Lees verder >

Rubber in kunstgras

07-oktober-2016 | Het tv-programma Zembla heeft op 5 oktober aandacht besteed aan het gebruik van rubberkorrels in kunstgrasvoetbalvelden. Het programma richtte zich vooral op de vraag of we goed en eerlijk geïnformeerd worden over mogelijke gezondheidsrisico’s bij het spelen op kunstgrasvoetbalvelden die ingestrooid zijn met rubberkorrels. De gemeente Aalsmeer begrijpt dat de uitzending van Zembla heeft geleid tot twijfel en vragen bij spelers en ouders van voetballende kinderen. Wij hechten er daarom aan om u nader te informeren over de zaken die ons op dit moment bekend zijn.
Lees verder >

Robijns B.V. krijgt predicaat hofleverancier

11-oktober-2016 | Op vrijdag 7 oktober onthulden burgemeester Jeroen Nobel en Fred van Olphen, directeur van Robijns B.V., op een feestelijke bijeenkomst het wapenschild hofleverancier bij de ingang van het bedrijf dat al jaren in Aalsmeer is gevestigd. Deze bijzondere koninklijke onderscheiding is uitsluitend voor bedrijven van bewezen kwaliteit, continuïteit en een zeer goede reputatie in de regio.
Lees verder >

Bestuurders Greenport Aalsmeer op bezoek bij GreenBalanZ

11-oktober-2016 | Op 7 oktober zijn de voorzitter van Greenport Aalsmeer, Burgemeester Jeroen Nobel en Ad Verburg, bestuurder Innovatie Greenport Aalsmeer, op werkbezoek geweest bij GreenBalanZ. Samen met projectleider Innovatie Jan-Willem Donkers spraken zij met eigenaar Lennard van der Weijden over zijn bedrijf, innovatie en duurzaamheid.
Lees verder >

AM match officieel geopend met succesvol Ondernemerscongres over Participatiewet

12-oktober-2016 | Vrijdag 30 september werd de opening van AM match gevierd met een Ondernemerscongres over de Participatiewet. Meer dan 60 ondernemers en HR-managers uit Amstelland-Meerlanden lieten zich inspireren door praktijkverhalen van topondernemers Oos Kesbeke (Kesbeke Fijne Tafelzuren), Angeline Kierkels (Meerlanden) en Leonore Nieuwmeijer (Asito).
Lees verder >
Meer nieuws >

Uitgelicht

Digitaal loket

Digitaal loket
Regel uw zaken zelf via het Digitaal loket. Handig, want voor een aantal zaken hoeft u namelijk niet meer langs te komen.
Lees verder >

Bekendmakingen

Hier vindt u informatie over zaken die uw directe leefomgeving aangaan.
Lees verder >

Parkeren

Hier vindt u alle informatie over parkeren in Aalsmeer.
Lees verder >

Sociaal loket

Woont u in Aalsmeer en heeft u hulp of ondersteuning nodig? Meld u bij het Sociaal loket. Hier werken mensen die speciaal zijn opgeleid om u te begeleiden naar de juiste hulp of zorg.
Lees verder >

Twitter

Volg gemeente Aalsmeer op Twitter
Lees verder >

Facebook

Volg gemeente Aalsmeer op Facebook
Lees verder >
Meer nieuws >

Links

> Bezoek en Contact
> Vacatures
> Evenementenkalender
> Gemeenteraad
Deze nieuwsbrief is een publicatie van de Gemeente Aalsmeer. Niets uit deze uitgave mag zonder schriftelijke toestemming worden overgenomen.

Meer nieuws vindt u op de website van de gemeente Aalsmeer: www.aalsmeer.nl/nieuws

U bent als relatie momenteel geabonneerd op deze nieuwsbrief.
Afmelden? Stuur een mail naar nieuwsbrief@aalsmeer.nl.
copyright © 2014 Gemeente Aalsmeer