28 november aanstaande het Luchtvrachtcongres 2019!

Luchtvrachtcongres 2019
Deltaplan voor de luchtvracht

Beste  ,  

Save the date! Donderdag 28 november vindt het jaarlijkse Luchtvrachtcongres van Nieuwsblad Transport plaats in Amsterdam.

Wat is er nodig om het vrachtvervoer en daarmee de marktpositie van Schiphol weer op de rails te krijgen? Dat is de centrale vraag op het Luchtvrachtcongres 2019. Daar is nu vooral de luchthaven en de politiek aan zet nu de local rule voorlopig nog geen extra vrachtvluchten oplevert. Het wachten is op nieuw concreet beleid uit Den Haag. Waarmee komt minister Cora van Nieuwenhuizen (Infrastructuur) in de nieuwe luchtvaartnota dit najaar? De uitgelekte Luchtvaartnota biedt vooralsnog weinig hoop.

Debat
Op het jaarlijkse Luchtvrachtcongres 2019 zullen toonaangevende verladers met Tweede Kamerleden, juristen, analisten en vrachtbedrijven in debat gaan om snel structurele oplossingen te vinden voor de vrachtproblemen op Schiphol. Daarbij wordt vooral daadkracht gevraagd.  



Sponsoring Luchtvrachtcongres 2019
Heeft u interesse om sponsor te worden van het Luchtvrachtcongres 2019? Neem contact met ons op en wij bespreken graag de mogelijkheden met u. 

Inschrijving vanaf nu geopend
Bent u geïnteresseerd in het Luchtvrachtcongres 2019? Omcirkel de datum in uw agenda. Op dit moment zijn wij druk bezig met het verzorgen van een heel mooi programma, dus houd de website goed in de gaten voor alle updates.



 

Ik zie u graag op 28 november op het Luchtvrachtcongres 2019! 

Met vriendelijke groet, 
 

Larissa van Heiningen | Nieuwsblad Transport
Project Manager Events
E. larissa.van.heiningen@nieuwsbladtransport.nl
T. +31 6 57 76 40 13

 


 
Organisatie  

 
Ons adres is:
ProMedia NT
Paul Krugerstraat 181
3072 GJ Rotterdam