Nieuw merk: Free Horse‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

Webversie

Epplejeck Logo

2e halve prijs! 

Geld besparen doe je bij Epplejeck! Want wat hebben we weer een fantastische deal voor jou. 2e halve prijs op bijna al je aankopen! 🤑 Of je nu twee zadeldekken wil of een deken met bijpassend halster, je kan alles mixen & matchen. Waar ga jij voor?

Dekens
Beenbescherming
Zadeldekken
Halsters
Rijbroeken
Sokken

NIEUW bij Epplejeck: FreeHorse

We gaan steeds meer op een natuurlijke manier met ons paard om. Ook proberen we zo duurzaam mogelijk door het leven te gaan. Het nieuwe merk FreeHorse speelt hier op in. Met een fijn, zacht onderlegd bitloos hoofdstel en kaptoom om op een extra vriendelijke manier met je paard te kunnen trainen. Daarnaast komt het merk met een robuuste, jute hooitas en hooinet. Onwijs sterk, waardoor ze lang meegaan. Lekker duurzaam dus!

Shop Free Horse

NIEUW bij Epplejeck!

Shop nieuwe items

Heeft jouw paard last van een verminderde conditie? 

Merk jij dat jouw paard in de overgangsmaanden van winter naar voorjaar last heeft van een verminderde conditie of weerstand? Komt hij moeizaam uit zijn wintervacht of heeft hij net een stressvolle periode achter de rug? Dan is de NAF In The Pink Powder een fijn supplement om jouw paard mee te ondersteunen. Deze krachtige opkikker is ook geschikt als dagelijkse aanvulling bij gezonde recreatie- en sportpaarden voor extra uitstraling en conditie. 

Pink Powder
Pink Powder Senior

Hou jij van een informele werksfeer? 

Hou jij van een informele werksfeer en vind jij het een uitdaging om samen met jouw collega's van het marketingteam de doelstelling van de maand te gaan behalen? Dan ben jij de perfecte aanvulling voor ons team. We hebben meerdere vacatures open staan. Kom je solliciteren? 🤠

Hoofdkantoor
Filialen
Magazijn

Get inspired #epplejeck

Wij zijn heel benieuwd wat voor mooie sets jullie allemaal samenstellen en hoe deze op jouw paard staan. Deel jouw tofste outfits en setjes op Instagram via #epplejeck en inspireer anderen met jouw stijl!